6/5/20

Ερώτηση στη Βουλή: Προτίθεστε να προσθέσετε τα Θρησκευτικά στην τηλεκπαίδευση από τη δημόσια τηλεόραση;

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με την προκλητική απουσία του μαθήματος των Θρησκευτικών από το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης μέσω της ΕΡΤ. Στην Ερώτηση ο Κ. Βελόπουλος ρωτά την Υπουργό:

1. Προτίθεσθε να προσθέσετε άμεσα το μάθημα των θρησκευτικών στα διδασκόμενα μαθήματα προς τους μαθητές της χώρας μας, μέσω της ως άνω υποδομής τηλεκπαίδευσης από την δημόσια τηλεόραση, κατά την τρέχουσα περίοδο;
2. Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους εξαιρέθηκε το μάθημα των θρησκευτικών από το εγκύκλιο πρόγραμμα της ως άνω διδασκόμενης σχολικής ύλης, μέσω της ως άνω υποδομής τηλεκπαίδευσης από την δημόσια τηλεόραση, κατά την τρέχουσα περίοδο;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σ΄ αυτό μπράβο του!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι φαεινοί νόες προωθούν την "εκπροσώπηση" των συμφερόντων του μαθήματος των Θρησκευτικών από την ΕΛληνική Λύσή;
Φοβάμαι ότι εάν συνεχίσουν έτσι, σε λίγο θα περάσει το μάθημα οριστικά στο περιθώριο, σε αντιστοιχία και με τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης στην πολιτική της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει τα Θρησκευτικά! Όπως λέμε "Εκκλησία και Αριστερά". Τόσο σημαντικό συνέδριο ώστε μέρος του να συμπεριλαμβάνεται στους Φακέλους Μαθήματος... ναι, αυτούς που ακυρώθηκαν από το ΣτΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ανήφορος ή κατήφορος, χάθηκε ο ίσιος δρόμος;
Μήπως είναι καλύτερα οι πολιτικοί να αφήσουν ήσυχα τα Θρησκευτικά;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)