4/2/09

Σύντομα σχόλια για τις εξελίξεις στην παιδεία



-Η κ. Γιαννάκου στηρίζει τον κ. Βερέμη. Δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να καταργηθεί ο κ. Βερέμης, ο οποίος είναι πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας και ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα».
Αλήθεια ποια είναι τα μέγιστα που προσέφερε ο κ. Βερέμης; Μήπως κυρία Γιαννάκου η από κοινού μαζί σας και με την Ρεπούση προώθηση του βιβλίου Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού; Ή οι απόψεις του για την Παλαιά Διαθήκη; Ή μήπως η αμφισβήτηση από μέρους του της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων από τους Τούρκους;

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πάντως μετά την κυβερνητική επιτροπή την Τρίτη δήλωσε: «.. ξεκινάει, στο επίπεδο του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο σχετικός διάλογος για το νέο Λύκειο» Να και κάτι σωστό από την κυβέρνηση. Με έμμεσο και διπλωματικό τρόπο αναθέτει το διάλογο στον κ. Μπαμπινιώτη και υποβαθμίζει το ρόλο του κ. Βερέμη.

Η ΟΛΜΕ αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο διάλογο για το νέο Λύκειο. Καλύτερα για μας τους εκπαιδευτικούς των σχολείων. Τι να μας πει η παρέα του Μανιάτη (πρόεδρος ΟΛΜΕ) που πολέμησε τα Θρησκευτικά και ξέρει μόνο να ζητάει αύξηση μισθών (για το θέμα αυτό θα κάνει διάλογο!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)