3/6/09

Όλοι να υπογράψουμε την "Ομολογία Πίστεως" της Σύναξης των αγωνιστών κληρικών και μοναχών

Η Ομολογία Πίστεως που συντάχθηκε μετά από Σύναξη κληρικών και μοναχών αποτελεί την πιο ουσιαστική παρέμβαση των τελευταίων χρόνων σε ζητήματα οικουμενισμού και διαλόγων. Την υπέγραψαν ήδη επίσκοποι (Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Σεβ. Κυθήρων και Αντικηθύρων κ. Σεραφείμ), Καθηγούμενοι Ιερών Μονών (του Αγίου Όρους και της υπόλοιπης Ελλάδος), Αρχιμανδρίτες, πρεσβύτεροι, μοναχοί και μοναχές και πολλοί άλλοι.
Οι συντάξαντες το κείμενο της Ομολογίας καλούν όλο τον πιστό λαό να προσυπογράψει την Ομολογία αυτή. Έτσι η Ορθόδοξη φωνή μας θα γίνει πιο δυνατή και θα αποτρέψει τα σχέδια των Οικουμενιστών.
Ως blog καλούμε όλους τους αναγνώστες μας με πρώτους τους θεολόγους των ελληνικών σχολείων να προσυπογράψουν την Ομολογία Πίστεως. Δηλώνουμε δε ότι όσοι συνεργαζόμαστε σε αυτό το blog έχουμε ήδη αποστείλει τις υπογραφές μας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

Σύμφωνα με τις οδηγίες των ίδιων των συντακτών της Ομολογίας «Όσοι εκ των κληρικών, μοναχών, μοναζουσών και λαϊκών επιθυμούν να συμμετάσχουν στην μικρή αυτή κατάθεση ορθοδόξου ομολογίας ημπορούν να το δηλώσουν γράφοντας: «Συμφωνώ με την Ομολογία Πίστεως κατά τού Οικουμενισμού καί προσυπογράφω». Νά α­ποστείλουν δέ τήν δήλωση με το όνομα τους και την κληρική, μοναστική ή επαγγελματική τους ιδιότητα στη διεύθυνση
Περιοδικό «ΘΕΟΔΡΟΜΙΑ»
Τ.Θ. 1602,541 24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
fax: 2310.276590
και e-mail: palimpce@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)