1/6/09

Θρησκευτικά, πρωινή προσευχή και Σεξουαλική αγωγή στο blog του ΥΠΕΠΘ

Το blog του ΥΠΕΠΘ meafora.gr φιλοξενεί τις απόψεις εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων για διάφορα ζητήματα παιδείας. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του ζητήσαμε από τους αναγνώστες του δικού μας blog να αναδείξουν και στο blog του ΥΠΕΠΘ τα σημαντικά ζητήματα με τα οποία ασχολούμαστε και στο δικό μας blog.


Την πρώτη θέση στα θέματα του blog του ΥΠΕΠΘ κατέχει το ζήτημα των Θρησκευτικών όπως αποδεικνύεται και από το μέγεθος της αντίστοιχης "ετικέτας" (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ) που μεγαλώνει ανάλογα με τα δημοσιευόμενα άρθρα. Αρκετά από τα άρθρα στη στήλη αυτή δημοσιεύτηκαν με δική μας πρωτοβουλία.
Το ζήτημα της πρωινής προσευχής επίσης έχει προκαλέσει την ανταλλαγή πλήθους σχολίων (28 μέχρι στιγμής) σε σύντομο άρθρο που ανήρτησε ο "Θεμιστοκλής". Διαβάστε το ΕΔΩ.

Τέλος η δημοσίευση από εμάς στο blog του ΥΠΕΠΘ της Επιστολής του π. Σαράντη Σαράντου στην Ιερά Σύνοδο για το μάθημα της Σεξουαλικής αγωγής (υπό τον τίτλο "Σεξουαλική αγωγή στα Δημοτικά - Γιατί λέμε ΟΧΙ") είναι ίσως το πιο σχολιασμένο άρθρο του meafora (με 50 σχόλια μέχρι στιγμής). Διαβάστε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση και τα σχόλια.

Εμείς καλούμε και πάλι όλους τους αναγνώστες να συμμετέχουν με σχόλια και δικά τους άρθρα στην ανάδειξη των θεμάτων της θρησκευτικής αγωγής και στον αγώνα ενάντια στη σεξουαλική αγωγή μέσα στο blog του ΥΠΕΠΘ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για το blog σας.
Έχετε τις ευχές μου.

Κ.Κ.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)