11/11/09

Ερώτηση στη Βουλή από το ΛΑΟΣ για τη Σεξουαλική Αγωγή (επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας)



Ο τότε Υφυπουργός Παιδείας κ. Ταλιαδούρος αναφέρεται σε Σεξουαλική Αγωγή μέσα σε Προγράμματα Αγωγής Υγείας και όχι σε ξεχωριστό μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής.
(Ευχαριστούμε τον Ανώνυμο σχολιαστή μας που μας έστειλε το σχετικό video)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο τον τότε Υφυπουργό Ταλιαδούρο είδατε να τοποθετείτε για την σεξουαλική αγωγή; Τον ΛΑ.Ο.Σ. δεν τον είδατε τί θέση παίρνει;

thriskeftika είπε...

Ασφαλώς και καταδικάζουμε το αίτημα του ΛΑΟΣ για εισαγωγή μαθήματος σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. Όντως το ΛΑΟΣ υποκρίνεται πολλάκις με τις θέσεις του περί Έθνους και Εκκλησίας.
Αναφερθήκαμε ωστόσο στον κ. Ταλιαδούρο, όχι για να ρίξουμε ευθύνες μόνο στη Ν.Δ. αλλά για να διευκρινίσουμε σε τι ακριβώς αναφέρεται. Άλλωστε, για να είμαστε δίκαιοι, η ΝΔ τελικά -κάτω και από το φόβο πολιτικού κόστους ενόψει εκλογών- δεν εισήγαγε, όπως είχε προαναγγείλει μάθημα χωριστό για τη σεξουαλική αγωγή στα δημοτικά.
Για να δούμε τι θα πράξει επί του θέματος η νέα κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί (και δεν απαιτείται) μια ενημέρωση ανατομίας και φυσιολογίας του γενετήσιου συστήματος στο μάθημα της Βιολογίας Ανθρώπου στη Γ΄Γυμν και στη Β΄Λυκείου (που δε διδάσκεται). Όχι αναφορές σε ψυχαναλύσεις και περίεργες κοινωνιοθεωρίες (πολυγαμικότητας, ηθολογίας ζώων,κλπ) μόνο και μόνο για να διοριστούν επιπλέον ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι στην Εκπαίδευση. Στα Θρησκευτικά να καλύπτονται επαρκώς τα θέματα της γενετήσιας ορμής και του Μυστηρίου του γάμου από την πλευρά της Ορθόδοξης Θεολογίας.

Ανώνυμος είπε...

Τον κάτοχο του ιστολογίου http://hellas-orthodoxy.blogspot.com, να ευχαριστήσετε που όταν κάποιος έθεσε την ύπαρξη τοποθέτησης του ΛΑΟΣ στη Βουλή υπερ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησής, έψαξε και βρήκε το σχετικό video και το έδωσε στην συζήτηση http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/11/blog-post_8937.html . Μετα το έκανε και ξεχωριστό θέμα http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/11/blog-post_5034.html ,ζητώντας ξεκαθάρισμα απο το κόμμα ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να μας ξαναβρείτε το βίντεο αυτό; Φαίνεται τρομοκρατήθηκαν οι ΛΑΟΣΙΚΟΙ και άσκησαν ίσως πιέσεις και αφαιρέθηκε το βιντεο απο τον δημιουργό. Αλλιώς πώς εξηγείται το γεγονός λίγο μετά την δημοσίευση του απο αυτό και το blog http://hellas-orthodoxy.blogspot.com αφαιρέθηκε;

thriskeftika είπε...

Όντως το σχετικό video άλλαξε διεύθυνση στο youtube. Το αναζητήσαμε όμως, το βρήκαμε και το "ανεβάσαμε" πάλι από τη νέα διεύθυνση.
Ευχαριστούμε τον Ανώνυμο 3.43μμ που μας επεσήμανε ότι το video δεν λειτουργούσε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν άλλαξε διεύθυνση, απλά το είχανε δύο, ο Αποστολάτος και ένας άλλος απο τον οποίο το βρήκανε. Στην συνέχεια ο άλλος το κατάβασε-κατάργησε και έμεινε μόνο το βίντεο του Αποστολάτου απο το οποίο τώρα εσείς το έχετε. Αν το κατεβάσει και ο Αποστολάτος τότε δεν θα έχουμε απο πού να το δούμε, γι' αυτό τρέξτε να το αποθηκεύσετε όσοι ξέρετε απο αυτά.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Να εισαι καλα που το ξαναβρηκες και το ανεβασες.Γιατι αραγε διαγραφηκε το προηγουμενο βιντεο;Ντροπη,τιποτα αλλο!

Ανώνυμος είπε...

Έγινε ιδιαίτερο θέμα η αφαίρεση και σωστά το έκαναν και σας αναφέρουν και εσάς τιμητικά.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

Γιώργος είπε...

Γιατί να μην γίνεται σεξουαλική αγωγή; Θέλετε να αφήσετε τα παιδιά στο σκοτάδι, να μην ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα και αργότερα να τρέχουν στα νοσοκομεία, είτε για εκτρώσεις, είτε λόγω αφροδίσιων νοσημάτων;

Ανώνυμος είπε...

Γιώργιο απο το κόμμα του ΛΑΟΣ σε στείλανε να γράψεις αυτές τις μπούρδες;

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ να είσαι καλά HELLAS-ORTHODOXY.
Καλή δύναμη στον Ελληνορθόδοξο αγώνα σου.

Γιώργος είπε...

Ανώνυμε 1:39 πμ

Καμία σχέση. Καμία απολύτως.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στο κόμμα ΛΑΟΣ που όμως δυστυχώς μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές και απόψεις που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις Ευαγγελικές αρχές που θα έπρεπε να πρεσβεύει λόγω του επιθέτου που κατέχει "Ορθόδοξος"!

Συγχαρητήρια σε όσους τους αποκαλύπτουν και μαθαίνουμε το πραγματικό τους πρόσωπο!

Ένας πιστός

Ανώνυμος είπε...

Το blog http://hellas-orthodoxy.blogspot.com σας πρόσθεσε και στη λίστα των φιλικών blog του.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)