2/3/10

Μιμητής Βαρθολομαίου ο Αλεξανδρείας προσφέρει και αυτός Κοράνιο!

Η είδηση αφορά στη συνάντηση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου Β΄ με τον Πρόεδρο του Σουδάν κ.OMAR HASSAN AHMAD AL-BASHIR, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010.
Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας «ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον κ.Πρόεδρο και συγκεκινημένος από την εκδηλούμενη αγάπη του για την Ελλάδα και τους Έλληνες, κατέθεσε κι Εκείνος την αγάπη του προς τον φιλόξενο, καλοκάγαθο και ευγενή Σουδανικό λαό. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή Του.......
για την συνεχώς αναπτυσσόμενη χώρα και ευχήθηκε στον κ.Πρόεδρο καλή συνέχεια στα υψηλά του καθήκοντα, για το καλό αυτής της όμορφης και μεγάλης χώρας. Προσέφερε δε στον κ.Πρόεδρο ένα Κοράνιο μετ’ αφιερώσεως προσωπικής και ασημένιο δίσκο με το έμβλημα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας».

5 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ελεος πια!

Το έχουν καθιερώσει;

Θα πηγαίνουν οι ορθόδοξοι προκαθήμενοι και θα δωρίζουν κοράνια στους μουσουλμάνους;

Γιατί δνε περιορίστηκε να του δώσει τον ασημένιο δίσκο με το οικόσημο του Πατριαρχείου;

Ανώνυμος είπε...

Aραγε ετσι θα πραγματοποιηθει η σχετικη προφητεια της διαδοσεως του Ευαγγελιου κατα τους εσχατους καιρους σε ολη την ανθρωποτητα? Δηλαδη δωριζοντας οι κεφαλες της Εκκλησιας, καλη ωρα οι πατριαρχες της το κορανιο? Ημαρτον ΚΥΡΙΕ.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Πολύ εύστοχο το σχόλιο το ανώνυμου 10.45

Αντιοικουμενιστής είπε...

Μήπως πιστέψαμε σε λάθος Θεό; Θα ήθελα να δω, έστω μόνο μια φορά έναν ηγήτορα του ισλάμ να δωρίζει την Αγία Γραφή σε κάποια επίσκεψή του. Συγνώμη, παρασύρθηκα! Οι ηγήτορες του ισλάμ είναι σοβαροί άνθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τέτοια έσχατη κατάπτωση;

Ευριπίδης

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)