27/6/10

"Πρέπει ο Χριστιανός να πάρει την Κάρτα Του Πολίτη;" : Ομιλία -απάντηση του π.Σαράντη Σαράντου την Δευτέρα 28 Ιουνίου

πηγή: Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
Η κυβέρνηση εντός των επομένων 6 μηνών θα έχει επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο όλων μας μέσω της "ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
*Ειδικοί επιστήμονες μας βεβαιώνουν ότι το παγκόσμιο και εθνικό σύστημα "υποστήριξης" αυτής της μεθοδευμένης "ψηφιακής διακυβέρνησης" βασίζεται στην χρήση του αριθμού του Θηρίου (666).
*Η "Κάρτα του πελάτη" η οποία κατά πάσα βεβαιότητα θα διανεμηθεί πριν απο την "Κάρτα του Πολίτη" καταργεί το ανθρώπινο πρόσωπο σαν φυσική παρουσία (όνομα , διεύθυνση κλπ) και στην θέση του βάζει έναν bar-code ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιώντας το σύστημα ΕΑΝ 13 εισάγει στην προσωπική καθημερινή και ΑΝΑΓΚΑΙΑ χρήση τον δυσώνυμο αριθμό.Μετά λοιπόν την αριθμοποίηση του ανθρώπου μέσω του ΑΜΚΑ ήλθε η στιγμή για την καθαρά αντίχριστη "bar-codικωποίηση"......
*Μπορούμε να θεωρήσουμε ως "ψηφιακή διευκόλυση" τον εξαναγασμό του πολίτη να αποδεχθεί έστω και με το "πιστόλι στον κρόταφο" τέτοιες "εξυπηρετήσεις";

*Ως βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος πως είναι δυνατόν να θεωρήσουμε "συμβατή " με την πίστη μας τη χρήση και επίκληση του ονόματος του Θηρίου;

*Μπορεί να εξακολουθεί να ονομάζεται Χριστιανός αυτός που θα επιλέξει την απεμπόληση των Θείων δώρων του αυτεξουσίου και της ελευθερίας , για χάρη των φτηνών και βραχύβιων "δώρων" - διευκολύνσεων της "Νέας Εποχής";

*Είναι εν τέλει πράξη αποστασίας και υποταγής στις αντίχριστες δυνάμεις η αποδοχή της κατοχής και thw χρήσης μιας κάρτας που εισάγει στην ζωή μας τον 666 και που εκ του νόμου δεν θα μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα χωρίς αυτήν;

Αν λοιπόν ανησυχούμε ως πολίτες και αγωνιούμε ως πιστοί, τότε ας παραβρεθούμε την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 και ώρα 20.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου στην ομιλία του Π. Σαράντη Σαράντου για να ακούσουμε τις απαντήσεις του σε όλες τις απορίες γύρω απο αυτό το μείζον για τη σωρτηρία μας ζήτημα.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ!

Φ.

Ανώνυμος είπε...

Ναί, πρέπει να την πάρει. Η κάρτα με τον κωδικό ΕΑΝ-13 δεν περιέχει τον αριθμό 666.

Εξ άλλου, η Εκκλησία της Ελλάδος (αλλά και η Ρωσική Εκκλησία) έχει αποφανθεί σχετικά με την υπ' αρ. 6240/21.12.99 απόφαση της ΔΙΣ, όπου: "..... αρκείται η Ιερά Σύνοδος εις τας δηλώσεις των αρμοδίων φορέων, ότι δεν υπάρχει εις το σύστημα bar code ο αριθμός 666, ας και προέβαλλε ευρέως προς ενημέρωσιν των ενδιαφερομένων.....".

Άραγε, ο π. Σαράντος δεν έχει ενημερωθεί σχετικώς ή έχει ενημερωθεί, αλλά εξακολουθεί να αντιδρά στις αποφάσεις της Εκκλησίας;

ΙΚ

thriskeftika είπε...

ΙΚ
πρώτον αναφέρεσαι σε απόφαση του 1999 οπότε δεν υπήρχε κάν υποψία της "Κάρτας του Πολίτη".
Επίσης κάθε απόφαση της Συνόδου δεν είναι απαραίτητα και ορθή. Στο συγκεκριμένο μάλιστα θέμα η Σύνοδος φαίνεται όχι μόνο να μην έχει αρκετή ενημέρωση αλλά επιπλέον να δείχνει εμπιστοσύνη σε κρατικούς φορείς που μάλλον δεν θα έπρεπε να εμπιστεύεται τόσο εύκολα.
Τέλος, μετά λόγου γνώσεως λέμε πως είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο π. Σαράντης και έχει ενημερωθεί σχετικώς για τις αποφάσεις της Συνόδου αλλά και έχει πληρέστερη γνώση από τους Συνοδικούς Ιεράρχες για το θέμα.
Η θέση μας είναι ότι η Σύνοδος πρέπει επίσημα να καλέσει και προσεκτικά να ακούσει τα σχετικά με το θέμα από τον π. Σαράντη και άλλους που γνωρίζουν σε βάθος το θέμα. Εδώ ακούνε τους κρατικούς φορείς, έναν Αρχιμανδρίτη δεν μπορούν να ακούσουν;

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΣ έχει αποφανθεί, στο ότι δεν υπάρχει ο 666 στο bar-code, τον οποίον θα φέρει η κάρτα πολίτη (κατά τον π. Σαράντο).

Αν κάνει λάθος η ΔΙΣ δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως, ότι δεν υπάρχει ο 666 στο bar-code, για το οποίον ενημερώσαμε τη ΔΙΣ.

Επ' αυτού, υπάρχει και η σχετική απόφαση της Συνόδου της Ρωσικής Εκκλησίας της 7.3.01 (πιστεύουμε να μην κάνει και αυτή λάθος).

ΙΚ

thriskeftika είπε...

Πράγματι, ΙΚ, θα είχε ενδιαφέρον να μας πείτε, ποιοι είστε εσείς και με ποιο τρόπο ενημερώσατε τη Σύνοδο "ότι δεν υπάρχει ο 666 στο bar-code".
Δεν ζητούμε να μας αποκαλύψετε ποιος είστε αλλά έχει κυρίως ενδιαφέρον να μάθουμε από ποιους και μέ ποιο τρόπο ενημερώνεται η Σύνοδος.

Όσο για τον ισχυρισμό σας ότι "δεν υπάρχει ο 666 στο bar-code" έχουμε να επισημάνουμε:
α) Μην είστε τόσο βέβαιος ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των δύο (bar-code και 666). Μπορεί ένας bar-code να λειτουργεί και χωρίς το 666 μπορεί όμως και να το περιέχει.
β) Το πρόβλημα με την Κάρτα του Πολίτη και όλες τις παρόμοιες απόπειρες ηλεκτρονικής καταγραφής στοιχείων των πολιτών είναι ευρύτερο. Τελευταία παρατηρείται συνεχής προσπάθεια ηλεκτρονικής καταγραφής στοιχείων (όπως η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων που ξεκινάει τον Ιούλιο). Μην ξαχνάμε και το νέο τιτλο του Υπουργείου Εσωτερικών ... "και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".

Ανώνυμος είπε...

AMKA, Κάρτα του Πολίτη, ηλεκτρονική διακυβέρνηση κλπ κλπ κλπ

Και το ένα έρχεται μετά το άλλο σαν να ακολουθούν μια προσχεδιασμένη πορεία...

Τυχαίο; Δεν νομίζω

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΣ έχει ενημερωθεί από πολλούς επαϊοντες περί του θέματος αυτού, μεταξύ των οποίων και από εμάς.

Όσον αφορά το πρόσωπό μας, έχουμε ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα αυτό, ως ειδικοί, με αντικείμενο σπουδών, αλλά και εργασίας το θέμα του bar-code και έχουμε συγγράψει και σχετική μελέτη (366 σελίδων).

Για το β/ θέμα της παρατήρησης, το γενικότερο θέμα της παρακολούθησης των πολιτών, αυτό ένα γενικότερο θέμα, που εντάσσεται μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της Συνομωσιολογίας και ο κάθε ένας μπορεί να έχει τις όποιες προσωπικές θέσεις και απόψεις, αρκεί αυτές να στηρίζονται σε σοβαρά δεδομένα και προδιαγραφές.

ΙΚ

Σταμάτης είπε...

@ΙΚ , η Ιερά Μονή Γρηγορίου είχε συγγράψει τρείς μελέτες για τη σχέση 666-bar code το 1997. Τις έχετε υπόψιν σας? Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τα γραφόμενα τους?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΚ είναι ο Ιωάννης Καρδάσης μάλλον, χημικός και καμιά σχέση με την πληροφορική δεν έχει.
Είναι και φιλοεξελικτικός και βλάσφημος και αγιομάχος. Και βρίζει την Εκκλησία ως Εκκλησία του Σατανά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΟΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ ΙK και ο κάθε ΙΚ δεν ξέρει ούτε το 1/100 όσων γνωρίζει ο π.Σαράντης. Ούτε είναι σε θέση να εκτιμήσει ότι αυτά είναι προάγγελοι του πραγματικού χαράγματος-σφραγίσματος.

Ας μην καυχάται ωσαν ξερόλας.

Λ.

Ανώνυμος είπε...

Βλακείες λέει ο ΙΚ ως συνήθως!
Το barcode είναι άμεσα συνυφασμένο με το 666 όπως δηλώνουν και οι πλεον ειδικοί της πληροφορικής.

Ο ΙΚ να μην παραπληροφορεί τον λαό αν θέλει ο ίδιος να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο της υποταγης στον αντίχριστο και στον αριθμό του (666).

Οι προφητείες εκπληρώνονται η μια μετα την άλλη και ο ΙΚ προσπαθεί σε τέτοιους κρίσιμους καιρούς να παραπλανήσει τον κόσμο;

Καλλίστρατος

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο ανώνυμος 29 Ιουνίου 2010 12:10 π.μ. και για να μην γίνει παρεξήγηση διευκρινίζω για να μην τον αδικήσουμε τον ΙΚ.

-Ως "βλάσφημο" εννοώ εκφράσεις του όπως ότι η Εκκλησία μας επειδή είναι συνδεδεμένη με την Πολιτεία λέει ότι είναι Εκκλησία του Σατανά.

-Ως "αγιομάχο" εννοώ ότι τα βάζει με κάποιους αγίους, προσπαθώντας να πει ότι δεν ήταν σωστό η ανακήρυξη τους σε αγίους και τους παρουσιάζει ως εμπαθείς και άλλους ως έχοντες πλάνες δηθεν.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα μας είναι μόνο εάν υπάρχει το 666 ή η στενότερη παρακολούθηση που έχουμε με τη κάρτα αυτή; Δηλαδή αν υπάρχει τσιπ δίχως το 666 δεχόμαστε τη κάρτα ή όχι; Σε παλαιότερη δημόσια ομιλία του π Γεωργίου Μεταλληνού άκουσα ότι επιστήμονας στην Αμερική του είπε ότι άλλαξαν το 666 λόγω της αντίδρασης του κόσμου και το έκαναν 616 το οποίο συμφωνεί με κάποιο έργο του Αγίου Ειρηναίου ο οποίος λέει ότι όχι το 666 αλλά το 616 θα είναι ο αριθμός του Αντιχρίστου. Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ούτε το έργο του Αγίου Ειρηναίου ούτε αν και πως μπορούμε να διαπιστώσουμε αν η κάρτα αυτή έχει το δυσώνυμο αριθμό. Μήπως εσείς ως ειδικοί στα θεολογικά μπορείτε να με διαφωτίσετε κάπως περισσότερο;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, για την πλειοδοσία των ύβρεων, κάτι που δείχνει το επίπεδο του χριστιανικού ήθους.

Απ' ότι φαίνεται δεν μας ενδιαφέρει το θέμα και κανένα θέμα, απλώς επαναπαυόμεθα επάνω στις δάφνες της βλακείας μας.

Αλλά, όπως λέει ο μεγάλος τραγωδός, ο Σοφοκλής: "Ουδέν έρπει ψεύδος ες γήρας χρόνου.

Αλλά και ο μεγάλος A. Einstein έλεγε χαρακτηριστικά: "Για δυο πράγματα είμαι σίγουρος, για το άπειρο του σύμπαντος και το άπειρο της ανθρώπινης βλακείας. Μόνο, που για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος".

Και για επιμύθιο, το του Μάρκου Αυρηλίου: "Ζητώ την αλήθειαν, υφ' ης ουδείς πώποτε εβλάβη, βλάπτεται δε ο επιμένων επί της εαυτού απάτης και αγνοίας".

Και όπως λέει και ο λαός: "Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα" και "άλλα λόγια να αγαπιώμαστε".

ΙΚ

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος λόγος που ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη ΙΓ 18 αναφέρει τον αριθμό του ονόματος του θηρίου ως χξς' και όχι ως 666 ενώ εκφράζεται με αριθμούς στις περιγραφές άλλων μεγεθών, πχ διάστημα χιλίων εξακοσίων σταδίων κλπ;
Στο Α Βασιλέων Ι 14 αναφέρεται η ετήσια φορολογία σε εξακόσια εξήκοντα έξι τάλαντα και όχι σε χξς. Επίσης, σε ποια γλώσσα θα προκύπτει αυτό το άθροισμα του ονόματος; Στα ελληνικά ή σε κάποια άλλη; Δεν τίθεται θέμα για την αντιστοιχία γραμμάτων με αριθμούς;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 29 Ιουνίου 2010 3:00 μ.μ. δεν άκουσες καλά φαίνεται τον π.Μεταλληνό. Ίσα-ίσα αυτός είπε χάθηκαν οι άλλοι αριθμοί; Γιατί να βάλουμε 666 και όχι π.χ.616; Κατι τέτοιο θα είπε και εσύ το παρεξήγησες.

Λ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ιδιοκτήτη αυτού του μπλόγκ... παρα είσαι καλός για να είσαι αληθινός...

Έχεις επιτρέψει σε τόσους και τόσους να δημοσιεύσουν σχόλια απλά και μόνο για να βρίσουν έναν άλλο σχολιαστή...

Εγώ νόμιζα οτι έχεις επιβάλει τον μετριασμό σχολίων για λόγους σεβασμού... αλλά απ' ότι φαίνεται είναι απλά για να μην ακούγονται οι άλλοι (πόσο μάλλον αυτοί που χρησιμοποιούν σαρκασμό)

Μήπως λοιπόν (όπως λες σε άλλο ποστ σου) όλοι αυτοί που βρίζουν τον ΙΚ τον βρίζουν με το στόμα του Χριστού... μήπως δημοσιεύοντας τα σχόλιά τους συμμετέχεις κι εσύ στην αμαρτία τους...

Τράβα κάνε καμια διακοσαριά μετάνοιες τώρα.

thriskeftika είπε...

Δεν δημοσιεύουμε τα σχόλια, μας φωνάζετε. Τα δημοσιεύουμε, πάλι δεν σας αρέσει. Μήπως θέλετε να παραδώσουμε σε σας τον έλεγχο των σχολίων;

Δεν κατανοούμε όμως τη φράση "Μήπως λοιπόν (όπως λες σε άλλο ποστ σου) όλοι αυτοί που βρίζουν τον ΙΚ τον βρίζουν με το στόμα του Χριστού..."
Που γράψαμε εμείς τέτοια θεωρία;

Δώσαμε το λόγο και στον ΙΚ και στους έχοντες αντίθετη από αυτόν γνώμη.

Μας είναι επίσης πολύ εύκολο να μην δημοσιεύσουμε κανένα επιπλέον σχόλιο στην ανάρτηση αυτή, πράγμα που πιθανόν θα κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ,
δεν βγάζεις πέρα με ανθρώπους μεμψίμοιρους σαν τον 29 Ιουνίου 2010 8:23 μ.μ.
Αλλοίμονο αν κοιτάζεις να ικανοποιείς τον καθένα παράξενο. Τότε θα τρελλαθείς.

Φώτης

Ανώνυμος είπε...

Λ Προτείνω να ρωτήσουμε τον π Γεώργιο Μεταλληνό για να μην κάνουμε μόνοι μας υποθέσεις μια που αμφισβητείς ότι τον άκουσα να αναφέρει τον Άγιο Ειρηναίο και το νούμερο που του είπαν ότι έχει πλέον ο γραμμωτός κώδικας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό ιστολόγιο "Θρησκευτικά" εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά τι γίνεται και δεν μπορούσα να παρευρεθώ στην ομιλία του π Σαράντου. Η κάρτα του πολίτη έχει το 666 ή όχι; Αν δεν το έχει πάλι δεν θα πρέπει να την πάρουμε; Και τι γίνεται με το 616 που αναφέρει προηγούμενος ανώνυμος; Μπορεί να είναι και αυτό αντί του 666; Υποθέτω ότι είναι σωστή η ερμηνεία του ΧΞΣ σε 666 αλλά δεν τα έχω ξεκαθαρίσει λόγω σχόλιο προηγούμενου ανώνυμου με την αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε μην σε μπερδεύει ο προηγούμενος ανώνυμος. 666 είναι γνωστό σε όλους. Οι θέλοντες την σύγχυση και στο τέλος την γελοιοποίηση για όσους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, μιλούν για 616 και επικαλούνται ψευδώς και άσχετους ανθρώπους.

Φίλος του φίλου του Φιλήμονα

Ανώνυμος είπε...

Άν όντως ο φερόμενος ΙΚ είναι ο γνωστός Ιωάννης Καρδάσης, χημικός ( ; ) κατά δήλωσή του ( έτσι για να καταχυρώνει πιθανώς τίς θέσεις του ), τότε έχουμε να κάνουμε μέ έναν αμφισβητία πού όμως τα ξέρει όλα!

Φοβερός σάς λέω !

Έχει αμφισβητήσει από πολύ παλιά, ότι στό bar code υπάρχει το 666, καί μέσω κάποιων θεμάτων φαίνεται ότι ανήκει στήν αδελφότητα ενισταμένων κ. Κυπριανού Ωρωπού, πού κι΄ αυτοί ενώ μιλούν συνεχώς για Παγκοσμιοποίηση καί Νέα Εποχή σιωπούν περί Αντιχρίστου καί 666, λές καί η Νέα Εποχή δεν θα έχει κανένα αρχηγό, κι΄ ότι όλα αυτά γίνονται πρός το θεαθήναι καί για να περνάει η ώρα...

Άλλη πλάνη αυτή, πολύ μυστήρια όμως !

Γιατί σιωπούν άραγε;

Όπως είχα μάλιστα ακούσει τότε, είχε κατορθώσει ο ΙΚ να στείλει αρκετές επιστολές στήν Ιερά Σύνοδο καί στούς Αρχιερείς τότε πού γινόταν οί κρίσιμες συζητήσεις γιά να βγεί κάποια ανακοίνωση άν όντως υπάρχει το 666 στό bar code καί παρά λίγο να επιρρεάσει καί τούς Αρχιερείς τής Συνόδου στήν τελική ανακοίνωσή της, τότε...

΄΄Εχει αμφισβητήσει τό Άγιο Φώς, τα Άγια λείψανα, κλπ-κλπ δηλώνοντας πάντα "χημικός" δηλαδή "τρέμε κόσμε-εδώ μέγας επιστήμων".

Ο Θεός να τον έχει καλά τον άνθρωπο καί να τόν φωτίσει να δεί την αλήθεια αλλά από τα γραφόμενά του ( πχ. επιστολές στόν Ορθόδοξο Τύπο )δημιουργεί μία συνεχή απιστία καί αμφισβήτηση, κι΄ άς λέει ότι είναι καί Ορθόδοξος Χριστιανός...

a

Ανώνυμος είπε...

Ο κατήφορος της βλασφημίας δεν έχει όρια και "τυφλός, τυφλόν εις βόθυνον.....". Τι θα ακούσουμε ακόμη; Ας είναι. Όλα προς δόξαν Θεού.

ΙΚ

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι η βλασφημία ΙΚ; Μπορείς να μας εξηγήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Αδελφοι,

Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω αν και σας "διαβαζω" πολυ καιρο.

Με θλιβει το γεγονος οτι ολοι εμεις που γραφουμε στο νετ, που πηγαινουμε στις ενοριες, που λεμε οτι ειμαστε Ορθοδοξοι ( δεν μπορω να εκφραστω ωστε να πω τι στα αληθεια ειμαστε... ), που λεμε οτι αγαπαμε τον Κυριο να καθομαστε με το τι θα κανουν τα τσιρακια της νεας ταξης και μαλλωνουμε και μεταξυ μας για αυτο με προσβολες-μισος-μπηχτες-ειρωνια-υποκρισια-ασεβεια-υπερηφανεια και αλλα πολλα και αντιθετα με τη διδασκαλια του Κυριου ημων Ιησου Χριστου και Θεου ημων.

Σας πληροφορω οτι μας βλεπει ο διαβολος και γελαει...

Εχει κερδισει τις ψυχες μας και ας μην εχουμε φορεσει το τσιπακι...

Αφου οτι κανουμε ειναι εναντια στη διδασκαλια του Ευαγγελιου... ειμαστε ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ-ΟΧΙΕΣ-ΑΙΣΧΡΟΙ-ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ και εχουμε και το θρασος να μιλαμε και για Ορθοδοξια και μαχες υπερ αυτης τη στιγμη που δεν τηρουμε τιποτα απο το Ευαγγελιο...που η ψυχη μας σταζει φαρμακι για τον πλησιον.

ΞΥΠΝΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΕ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΨΥΧΕΣ.

ΛΑΒΑΤΕ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ-ΑΜΑΡΤΩΛΟ-ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

"αμφισβητίας",
"παλαιοημερολογίτης", "πλανεμένος","φιλοεξελικτικός", "βλάσφημος",
"αγιομάχος", "υβριστής",
"πσραπληροφορών", "πλανών".

Αρκούν τα ανωτέρω ή χρειάζονται και άλλα κοσμητικά επίθετα, για να χαρακτηρισθούν, ως βλασφημία;

ΙΚ

ΕΛΕΝΑ είπε...

ΙΚ

Είπες την άποψή σου. Γιατί επανέρχεσαι?
Τί συμφέροντα έχεις και καλά να μην εισακουστεί η άποψη του π. Σαράντου?
Μπορεί να είσαι όλα αυτά που μόνος σου λες ή τίποτε από όλα αυτά. Δικαίωμά σου!
Σε ακούσαμε.
Αν έχεις κάτι καινούργιο γιατί επανέρχεσαι?

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)