1/6/10

Ο Μητροπολίτης Μόρφου ομιλητής σε εκδήλωση για τον άγιο Φιλούμενο την ημέρα έλευσης του Πάπα στην Κύπρο

Η ανακοίνωση μιας πνευματικής εκδήλωσης μέσα από την ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου δείχνει ίσως τη στάση που θα κρατήσει ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος κατά την υποδοχή του Πάπα. Και εξηγούμαστε: Ο Πάπας θα φτάσει στην Κύπρο την Παρασκευή, 4 Ιουνίου. Την ίδια εκείνη μέρα ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.Νεόφυτος ομιλεί στη Γαλατα σε σύναξη που διοργανώνει η Μητρόπολή του για τον άγιο Φιλούμενο. Βέβαια η άφιξη του Πάπα και η υποδοχή θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στην Πάφο ενώ η ομιλία του Μητροπολίτη Μόρφου στη Γαλάτα είναι στις 6 το απόγευμα. Μένει να δούμε αν και ο Μητροπολίτης Μόρφου αρνηθεί τη συμμετοχή στην υποδοχή του Πάπα ώστε να γλιτώσει και τον αγώνα δρόμου προκειμένου μετά από λίγη ώρα να μιλήσει στην πνευματική εκδήλωση.
Η Ανακοίνωση για την εκδήλωση της Μητρόπολης Μόρφου αναφέρει:......Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Φιλούμενος ο Κύπριος, ο Βίος και το νόημα του μαρτυρίου του
Η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλανθρωπίας Γυναικών, σας προσκαλούν σε πνευματική σύναξη, με ομιλητή τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτο.
Θέμα: «Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Φιλούμενος ο Κύπριος, ο Βίος και το νόημα του μαρτυρίου του».
Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Γαλάτας την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα.
Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο απόγευμα.
ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)