29/7/10

Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων διευθυντών και υποδιευθυντών στα εκκλησιαστικά σχολεία

πηγή: alfavita.gr
Κατεβάστε την εγκύκλιο (διαβάστε τη και παρακάτω) και τα σχετικά έντυπα (Αίτηση και Βιογραφικό) πατώντας ΕΔΩ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ : «Πλήρωσης των θέσεων διευθυντών και υποδιευθυντών των λειτουργούντων υπό ενιαία διεύθυνση εκκλησιαστικών γυμνασίων και γενικών εκκλησιαστικών λυκείων»
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις :
α) του άρθρου 23 παρ. 8 του ν. 3432/2006 (ΦΕΚ 14Α΄) όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 39 παρ. 3 σε συνδυασμό με τα άρθρα 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 και του ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71Α)......
β) Της αριθ. 79321/Α2/06-07-2010 υ.α. «Προσαρμογή των διατάξεων που διέπουν τα προσόντα ,τα κριτήρια και τη διαδικασία επιλογής διευθυντών και υποδιευθυντών των σχολείων της δημόσιας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις ιδιαίτερες συνθήκες των λειτουργούντων υπό ενιαία διεύθυνση εκκλησιαστικών γυμνασίων και γενικών εκκλησιαστικών λυκείων για την επιλογή των διευθυντών και υποδιευθυντών αυτών» (ΦΕΚ - Β)
2. Την υπ’ αριθμ. Φ.7626/6/ΑΣ1785/ 9.12.1987 απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών «Επικύρωση της ‘’Κανονιστικής Διατάξεως περί της Αθωνιάδος Εκκλησιαστικής Ακαδημίας’’ του Αγίου Όρους» (ΦΕΚ 765 Β΄) και
3. Του οργανισμού διοικήσεως και διαχειρίσεως της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής που κυρώθηκε με το από 17 Μαϊου 1958 β.δ. (ΦΕΚ 81 Α΄)

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι
1. Την πλήρωση με επιλογή των θέσεων διευθυντών και υποδιευθυντών των λειτουργούντων υπό ενιαία διεύθυνση εκκλησιαστικών γυμνασίων και γενικών εκκλησιαστικών λυκείων ή των γενικών εκκλησιαστικών λυκείων και καλούμε τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκκλησιαστικής εκπαίδευσης που επιθυμούν και έχουν τα προσόντα, όπως αυτά ορίζονται από τον .ν. 3848/2010 και την υ.α. 7932/Α2/6-7-2010, να υποβάλουν αίτηση, ο τύπος της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα προκήρυξη, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά για την κατάταξή τους στον αξιολογικό πίνακα διευθυντών των εκκλησιαστικών σχολείων, ή την τοποθέτησή τους στη θέση υποδιευθυντή του εκκλησιαστικού σχολείου που ανήκουν οργανικά.
2. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις διευθυντών πρέπει να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής από 2 Αυγούστου 2010 έως και 23 Αυγούστου 2010. Η αίτηση κατατίθεται αυτοπροσώπως από τον ενδιαφερόμενο ή από άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ή αποστέλλεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
& ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 37
151 80 ΑΘΗΝΑ
3. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση υποδιευθυντή υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής στο πρωτόκολλο του σχολείου που ανήκουν οργανικά και με ευθύνη του διευθυντή εισάγεται στο σύλλογο διδασκόντων για αξιολόγηση. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης και ο χρόνος αξιολόγησης θα γνωστοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τοποθέτησης των διευθυντών.
4. Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, κατά περίπτωση, απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες. Επιτρέπεται μέχρι τη λήξη της προθεσμίας η υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών.
5. Επισυνάπτονται υπόδειγμα αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για θέση διευθυντή ή υποδιευθυντή καθώς και υπόδειγμα βιογραφικού σημειώματος.

Περίληψη της παρούσας να δημοσιευθεί στις εφημερίδες «Ημερησία» και «Ελεύθερος Τύπος» και να καταχωρισθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου «www.minedu.gov.gr».

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΟΙΝ: Διευθυντές Εκκλησιαστικών Γυμνασίων &
Γενικών Εκκλησιαστικών Λυκείων -΄Εδρες τους
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ
Γραφείο Υπουργού
Γραφείο Γεν.Διευθυντή Θρησκευμάτων
Δ/σνη Εκκλη/κής Εκπ/σης & Θρησκευτικής Αγωγής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς για την πλήρωση αυτών των θέσεων δεν υπάρχει αξιοκρατία!!! Κάποιοι από το υπέργειο ‘φροντίζουν’ συνεχώς να βολέψουν τους δικούς τους. Ούτε πίνακες μοριοδότησης δεν ανακοινώνουν ούτε απαντούν σε σχετικές ερωτήσεις!!!
Ντροπή τους!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)