19/7/10

Συλλυπητήρια στο troktiko

Εκφράζουμε τη λύπη μας για την άνανδρη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια που υπήρξε η ψυχή του μεγαλύτερου σε αναγνωσιμότητα ιστολογίου (troktiko.blogspot.com).
Το troktiko πάντοτε με μεγάλη προθυμία αναδημοσίευσε κείμενα του ιστολογίου μας αλλά και αποδέχτηκε παρατηρήσεις και σχόλια μας σε αναρτήσεις του για θέματα εκκλησιαστικής και πνευματικής ζωής.
Δεν είναι σήμερα η μέρα για να ανοίξουμε το διάλογο για την πάσης φύσεως τρομοκρατία που ασκείται απέναντι στις ελεύθερες φωνές των ιστολογίων. Σήμερα μπορούμε μόνο να ζητήσουμε την ανάπαυση της ψυχής του νεαρού δημοσιογράφου και την εκ του Κυρίου παρηγορία της οικογένειας και των συγγενών του.
Διαχειριστές του ιστολογίου «Θρησκευτικά»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατω απο τη μασκα υπαρχει κατι περισσοτερο απο σαρκα.Κατω απο τη μασκα ζει μια ιδεα.Και οι ιδεες ειναι αλεξισφαιρες.

Ανώνυμος είπε...

Να μάθετε να λέτε ολόκληρη την αλήθεια οσο πικρη και αν ειναι.
Το τροκτικο που υμνείτε είχε συνεχως αισχρότητες και διέφθειρε τον κόσμο. Γιατί το καταπιατε αυτό;
Κατα τα άλλα καλο στις αποκαλυψεις του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του Σωκράτη. Οι ελεύθερες φωνές στα blogs ενόχλησαν και ενοχλούν το "σύστημα". Το τίμημα είναι ακριβό. Τώρα και η ίδια η ζωή. Η πορεία όμως που προηγείται εξίσου όμορφη και σαγηνευτική με την πορεία των μαρτύρων της πίστεως μας. Πορεία αυμβίβαστη, ελεγκτική, χωρίς εκπτώσεις στη συνείδηση και με απόλυτη πηγή άντλησης δύναμης τον Κύριο μας. Η προσφορά λοιπόν όσων ανέλαβαν και συνεχίζουν το βάρος της πραγματικής ενημέρωσης μέσω των blogs είναι ίσως ανεκτίμητη. Και αυτό όσον αφορά οποιοδήποτε δημόσιο χώρο πολιτικό, εκκλησιαστικό, εθνικών θεμάτων ή άλλο. Τα έφερε έτσι η Πρόνοια του Θεού ο Σωκράτης να καταγραφεί ως ο πρώτος πεσών στον αγώνα μέσω των blog για εντιμότητα, ανθρωπιά, αξιοπρέπεια. Αιωνία σου η μνήμη αδελφέ Σωκράτη. κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11.24μμ
υπερασπιστά της αλήθειας, πήγαινε να γράψεις κανένα σχόλιο και στην ανάρτηση που έβαλε σήμερα το "Θρησκευτικά" για το Γκιόλια.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί χυνεις χολή ανώνυμε 7:11 μ.μ.; Νομιζεις ότι μιλησα με δολο ή κακία κατα του μακαριτη Σωκράτη ή της οικογενειας του; Όχι!
Για τους νεαρους προφανως συνεργατες του στο troktiko με τις συνεχεις χυδαιοτητες μιλησα.

Η επιστολή της οικογενειας δειχνει το ηθος του Σωκράτη. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!
Ποσοι τους φθανουν;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)