13/9/10

Με αγιασμό το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς

πηγή: Πρόναος, Τεύχος 411, 13 Σεπτεμβρίου 2010
Στη Σιβιτανίδειο Σχολή τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρουσία της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.
Ο Αρχιεπίσκοπος μετά το πέρας της τελετής ευχήθηκε καλή πρόοδο, υγεία και όρεξη για εργασία σε όλους τους μαθητές. Επίσης επικαλούμενος και την ιδιότητά του, αυτή του προέδρου της Σιβιτανιδείου Σχολής, επικαλέστηκε τη διαβεβαίωση της πολιτείας και της υπουργού Παιδείας για τη συνδρομή τους να γίνει η συγκεκριμένη σχολή η καλύτερη στη χώρα.
Από την πλευρά της η υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα συμβολική και ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές επισημαίνοντας ότι το σχολείο σημαίνει γνώση που είναι δύναμη ζωής. "Ξεκινάμε φέτος με θετικούς οιωνούς" είπε η κ. Διαμαντοπούλου και έκανε έκκληση προς όλους να θέσουν τα παιδιά πάνω από όλα και να αφήσουν τις όποιες διαφορές μακριά από τα σχολεία.....
Ερωτηθείσα για ενδεχόμενα κενά στα σχολεία, η υπουργός δήλωσε ότι όλα τα σχολεία λειτουργούν κανονικά και πως τα κενά που υπάρχουν είναι ελάχιστα και θα καλυφθούν μέσα στην εβδομάδα.
(Η φωτογραφία του Χρήστου Μπόνη από τη romfea.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)