11/4/11

Ενημέρωση για τις μεταθέσεις

Επειδή πολλοί συνάδελφοι Θεολόγοι ζητούν πληροφορίες για το χρόνο ανακοίνωσης των μεταθέσεων, συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.
Εντός της εβδομάδας (κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη και την Πέμπτη) συνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ για πρώτη φορά με θέμα τις μεταθέσεις. Στις συνεδριάσεις αυτές θα εξεταστούν οι αιτήσεις ανάκλησης μετάθεσης και οι ειδικές κατηγορίες μεταθέσεων, με τις οποίες ξεκινά πάντοτε η διαδικασία των μεταθέσεων. Πιθανότατα στις συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας θα εξεταστούν και οι αιτήσεις μετάθεσης σε Σ.M.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ως γνωστόν η εξέταση των αιτήσεων γενικών μεταθέσεων από περιοχή σε περιοχή γίνεται μετά το πέρας της εξέτασης όλων των άλλων ειδών μεταθέσεων (σε Μουσικά, Πειραματικά κ.α. σχολεία)... Με βάση το χρόνο που απομένει μέχρι το Πάσχα δεν θα πρέπει να αναμένουμε την ανακοίνωση των γενικών μεταθέσεων πριν τον Πάσχα αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ανακοίνωσής τους εντός της Διακαινησίμου εβδομάδας.

Να σημειωθεί ότι το ΚΥΣΠΕ (Πρωτοβάθμια) που συνεδρίασε σήμερα αποφάσισε ότι οι νεοδιόριστοι εκ/κοί, που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες κατοχυρώνουν, σύμφωνα με το Ν.3848/2010 και το άρθρο 8 του Π.Δ. 50/96, δικαίωμα μετάθεσης, χωρίς την προϋπόθεση της τριετίας. Στις ειδικές κατηγορίες ενέταξε και τους πολυτέκνους εκπαιδευτικούς, ρύθμιση που ασφαλώς θα εφαρμοστεί και στις μεταθέσεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι οι μεταθέσεις είχαν ανακοινωθεί στις 31/3/2010 και είχαν πάρει μετάθεση 172 Θεολόγοι. Τις περυσινές Βάσεις μεταθέσεων Θεολόγων του 2010 μπορείτε να δείτε παρακάτω:Βάσεις μεταθέσεων Θεολόγων 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)