6/3/12

O Γιώργος Μπαμπινιώτης νέος Υπουργός Παιδείας

Ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι, όπως αναμενόταν, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση αυτή προκειμένου να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα είναι πλαισιωμένος από δύο υφυπουργούς: τον νυν υφυπουργό Μανώλη Όθωνα και τον μέχρι σήμερα γενικό γραμματέα, Λευτέρη Οικονόμου.
Η κυβερνητική ανακοίνωση επιβεβαίωσε επίσης τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: Πρόκειται για την Άννα Διαμαντοπούλου.
Τη θέση της κυρίας Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας καταλαμβάνει το πρόσωπο-έκπληξη του «μίνι ανασχηματισμού», ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προερχόμενος από τη ΝΔ, αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, φέρονταν απρόθυμος να αναλάβει καθήκοντα υπουργού λίγες εβδομάδες πριν από την (θεωρητική μέχρι στιγμής) ημερομηνία των εκλογών.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών θα γίνει στις 15:30 της Τετάρτης ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.
πηγή: in.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ 'Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ 3'ΙΕΡΑΡΧΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=a-KD9BniaqU&html5=True

αφού είναι φίλος της ορθοδοξίας ας το αποδείξει με τα θρησκευτικά, αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

να σου θυμήσω τι έλεγες για τα θρησκευτικά ΚΎΡΙΕ υπουργέ;
) Για διδασκαλία μαθήματος Θρησκευτικών και Ίδρυση Εκκλησιαστικών Ακαδημιών...

Πρύτανης Μπαμπινιώτης: "Ναι στο διάλογο για την εκπαίδευση. Ναι να συζητήσουμε πως θα είναι καλλίτερη η διδασκαλία . Αλλά γιατί να συζητήσουμε την αντικατάσταση της διδασκαλίας της Θρησκείας του 95% με την Ιστορία των Θρησκειών; Να διδαχθούν τα παιδιά λόγου χάριν τον Ινδουισμό. Ναι είναι χρήσιμο. Ας μάθω τι είναι αλλά να μην μάθω την πίστη μου; Να μη διδαχθούν τα παιδιά το λόγο του Αποστόλου Παύλου; Δεν είναι μόνο οι κληρικοί που διαμαρτύρονται δικαίως. Είμαστε και εμείς που αποτελούμε την Εκκλησία. Εμείς οι λαικοί που ανήκουμε σε αυτήν που πρέπει να υψώσουμε φωνή

ΠΗΓΗ http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=8640
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Γιά καλό άραγε, ή για κακό;

a

Vissarion Bakolas είπε...

Ο Προσανατολισμός της Παιδείας είναι Ελληνοχριστιανικός σε όλα τα Συντάγματα και de Facto παραβιάζεται από την 10ετία του 80.
Καιρός είναι, να διακηρυχθεί,καιρός να περάσει παντού,καιρός κάποιος να τολμήσει. Λονδίνο 8/3/12
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΜΠΑΚΟΛΑΣ

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)