28/6/12

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ ασπάζεται την δεξιά του Πάπα Βενέδικτου!

Στο Βατικανό βρίσκεται ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο πλαίσιο της οικουμενιστικής συνήθειας των τελευταίων ετών να αποστέλλονται αντιπροσωπείες στις θρονικές εορτές. Ο Μητροπολίτης Γαλλίας ασπάστηκε τη δεξιά του Πάπα Βενέδικτου κατά τη συνάντησή τους (βλ. στην αρχή του βίντεο). Ο Πάπας αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση στη Β΄ Βατικανή Σύνοδο..
από την οποία γιορτάζουν την 50η επέτειο και σημείωσε ότι αυτή αποτέλεσε σημείο καμπής στις οικουμενικές σχέσεις. Υπενθύμισε επίσης την πρόοδο της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής Θεολογικού Διαλόγου και την καλή σχέση που οικοδομήθηκε από τις συναντήσεις μεταξύ του Πάπα Ιωάννη ΚΓ΄ και του τότε Πατριάρχη Αθηναγόρα. Τέλος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τον τρόπο με τον οποίο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνεχίζει να προωθεί τον οικουμενικό διάλογο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ!!!!! ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ Κ ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΥΣ!!! ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!! ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΙΑ! ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΡΑΣΟ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!ΑΠΟΡΩ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΟΛΩΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ; ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ: Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ Κ Η ΔΟΞΑ!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)