27/7/12

Συνάντηση Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ με τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο

Τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο υποδέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ Σεραφείμ. Η συνάντηση, η διάρκεια της οποίας ξεπέρασε την μία ώρα, επισφραγισε τις Άριστες σχέσεις των δύο ανδρών, οι οποίοι για ακόμη μια φορά είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και προβληματισμούς για θέματα που απασχολούν την Εκκλησια, την παιδεία, τον πολιτισμό και την πόλη του Πειραιά.
Ο κ Υπουργός απευθυνόμενος στον Σεβασμιώτατο, τόνισε την σπουδαιότητα του έργου που παράγεται στους κόλπους της Τοπικής Εκκλησίας του Πειραιά..

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της ΙΜΠ, Αρχιμανδρίτης Νήφων Καπογιάννης, οι Διευθυντές του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, Ιωαννης Παπαθεοχάρης και Νικόλαος Σαμπαζιώτης αντίστοιχα, καθώς και ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου Δημήτριος Αλφιέρης.
Ο κ Σεραφείμ ευχήθηκε στον νέο Υπουργό κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του καθώς επίσης τον διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται κοντά του, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια που στόχο θα έχει την στήριξη κάθε Έλληνα πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)