25/8/12

Η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει σχέδιο νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής!


Πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής θα φέρει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Χρήστος Παππάς (δείτε από 1.46 και εξής)..
με αφορμή το στρατόπεδο μεταναστών στην Κόρινθο, αλλά και την οργή των κατοίκων στην περιοχή.
Η δήλωση του κ. Παππά έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Παρασκευή κάτοικοι και φορείς της Κορίνθου, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από το στρατόπεδο Καλογερογιάννη, στο οποίο μεταφέρθηκαν περίπου 400 λαθρομετανάστες.
"Φαινόμενα σαν αυτά του Πακιστανού δολοφόνου, του Πακιστανού βιαστή της Μυτιλήνης, δεν θα μείνουν ατιμώρητα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς και συνέχισε ότι η ακροδεξιά παράταξη θα επαναφέρει το θέμα της θανατικής ποινής στη Βουλή.
Στα ίδια μήκη κύματος και η δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου που έχει ως εξής: "στο ηρωϊκό αυτό στρατόπεδο που φιλοξενούσε τους ήρωες που πολέμησαν για την Ελλάδα, έφεραν τους βρωμιάρηδες, αυτά τα σκουπίδια της γης".
korinthostv.blogspot.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα άκρα επισύρουν ακραίες αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται επαναφορά της θανατικής ποινής, αυστηρότερες προϋποθέσεις επιδόσεως της ελληνικής ιθαγένειας χρειάζονται, καλύτερη αστυνόμευση και συνοριοφύλαξη (με στρατό) και άμεση απονομή δικαιοσύνης, για να μη γίνουμε ελληνο-ναζί ...

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι αν το ιστολόγιό σας υπήρχε το 1821 θα κατακεραύνωνε τους αγωνιστές της επανάστασης ως δολοφόνους και θα πρότεινε να μην σκοτώνουν γιατί ο φόνος είναι αμαρτία

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ είπε...

Ανώνυμε 7.34μμ
Ποια σχέση έχει ο αμυντικός πόλεμος με την επιβολή θανατικής καταδίκης σε καταδίκους εν καιρώ ειρήνης;
Αλήθεια, η Χρυσή Αυγή θέλει την θανατική ποινή για τον εθνικό λόγο της κάθαρσης του έθνους από τους εισβολείς λαθρομετανάστες;

Ας σοβαρευτούμε.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ζούμε μία κατοχή που δεν διαφέρει σε τίποτα από την τουρκοκρατία (λαθρομετανάστες, μνημόνιο, αδυσώπητα χτυπήματα σε Εκκλησία και Πατρίδα κτλ). Οι ακραίες καταστάσεις χρειάζονται δυστυχώς και ακραίες λύσεις. Το ακραίο εννοείται ότι είναι καταδικαστέο από την Εκκλησία αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. Μη μου πείτε τώρα ότι πρέπει να μετανοήσουμε ως λαός κτλ. Αυτό εννοείται. Αλλά επειδή αυτό είναι το ιδανικό που δεν πρόκειται να γίνει ούτε μετά από 1000 χρόνια χρειάζονται και κάποιες άλλες κινήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Σε καιρό ειρήνης είναι όταν έχουμε τόσες δολοφονίες, ληστείες τραυματισμούς απο αλλοδαπούς σχεδόν καθε μέρα;

Δεν υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή αλλά έτσι όπως έχουμε γίνει είμαστε σε καιρό πολέμου.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ!
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ!
ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
ελπίζω πως θα αναρτήσετε , ομοία αγωνιστική σπουδή , και το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ του νομίμου εγκλήματος των ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ (ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ) και περί καταργήσεως του ισχύοντος νόμου Νόμος 1609/86. (άρθρο 304, παρ. 4α και 4β Ποινικού Κώδικα «Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης»που εψήφησαν από κοινού ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ και βεβαίως ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αφού πρωτοψηφίστηκε στις 15/9/1978 επί ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ "εθνάρχου" όπου νομιμοποιήθηκαν με προϋποθέσεις οι αμβλώσεις. Στο άρθρο 5 παρ. 3 του νόμου 821/1978 προβλέπεται: «Επιτρέπεται η άμβλωσις μέχρι και της 20ης εβδομάδος όπου ήθελον διαπιστωθεί σοβαρές ανωμαλίες του εμβρύου με αποτέλεσμα τη γέννηση πα¬θολογικών νεογνών. Επίσης σε περιπτώσεις κινδύνου της ψυχικής υγείας της μητέρας, διαπιστωμένου όμως από ψυχίατρο που εργάζεται σε ίδρυμα δημοσίου δικαίου»..

Ο Θεός να μας ευλογεί!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρέπει να αλλάξει άμεσα είναι η πραγματική ισοβιότητα των ποινών. Όταν λέμε ισόβια να εννοούμε ισόβια και όχι σε 25-30 χρόνια ο καταδικασθείς να είναι ελεύθερος. Η θανατική ποινή είναι και βάρβαρη και αντιχριστιανική. Ποιος πραγματικός χριστιανός θα πάρει το ρόλο του Θεού να αφαιρεί ζωή ακόμα και εγκληματία; Ο Άγιος Διονύσιος προστάτεψε τον δολοφόνο του αδελφού του!!!

ΘΟΔΩΡΗΣ είπε...

ἡ πατρίδα μας περνᾶ δύσκολες καταστάσεις. οἱ λύσεις πρέπει νά εἶναι τολμηρές. ὁ π. Ἐπιφάνιος Θεοδωρόπουλος στό βιβλίο του "Χριστῶ τῶ Θεῶ παραθώμεθα" ἐτάχθη ὑπέρ τῆς θανατικῆς ποινῆς σέ ἀκραῖες καταστάσεις. ὅσον ἀφορᾶ τήν Χ.Α. ὁ ρωμανίδης ἔλεγε πώς ἡ ρωμιοσύνη ὀφείλει νά συνάπτει τίς ἀνάλογες συμμαχίες πού θά ἀποσκοποῦν στό συμφέρον της... λές καί τά ὑπόλοιπα κόμματα εἶναι πιό χριστιανικά.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ είπε...

Θοδωρή,
γράψε μας πιο ακριβή παραπομπή και απόσπασμα από το βιβλίο του π. Επιφανίου, για να μην γράφουμε λόγια στον αέρα.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)