30/1/13

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και ο Γ.Γραμματέας Θρησκευμάτων συζήτησαν για το μάθημα των Θρησκευτικών

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΗΣ
Την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου επισκέφθηκε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαντζής και συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιγνάτιο.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να εκφράσει στον κ. Καλαντζή τη χαρά του για την παρουσία του στην επαρχία μας και στην Ιερά Μητρόπολή μας, ιδιαιτέρως σε μια περίοδο έντονου προβληματισμού σχετικώς με τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η Ελλάδα σε θέματα οικονομικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά και πολιτισμικά.
Παράλληλα, ο Μητροπολίτης μας παρουσίασε εκτενώς το ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας και ενημέρωσε τον κ. Καλαντζή για τις μελλοντικές δραστηριότητες, καταλήγοντας ότι η Πολιτεία πρέπει να σταθεί αρωγός στο έργο της Εκκλησίας, ώστε να υπάρξει μια πορεία αναστροφής του γενικότερου προβληματικού κλίματος.
Ο κ. Καλαντζής από την πλευρά του, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση που είχε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας, διαβεβαιώνοντας ότι το Υπουργείο θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στο έργο της Εκκλησίας, ενισχύοντάς την στο εν γένει έργο το οποίο αναπτύσσει και συζήτησε εκτενώς μαζί του τόσο για το μάθημα των Θρησκευτικών, όσο και για τα και για τα προβλήματα του εφημεριακού κλήρου .
Μητρόπολη Λαρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)