21/4/13

Έρχονται και ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Το Υπουργείο Παιδείας προχωρά στην «Υλοποίηση δράσεων δημοσιότητας στα ΜΜΕ με σκοπό την προβολή των ενεργειών του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση”». Ως γνωστόν μία από τις ενέργειες του Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» είναι η εκπόνηση νέων Προγραμμάτων Σπουδών για το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, μεταξύ των άλλων μαθημάτων και για το μάθημα των Θρησκευτικών.
Έτσι εντός του καλοκαιριού ή από την αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς θα βλέπουμε ακόμη και διαφημίσεις στην τηλεόραση ή στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες, που θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για όλα τα μαθήματα και φυσικά και για το μάθημα των Θρησκευτικών είναι και πολύ καλό και ασφαλώς απαραίτητο για το νέο ελληνικό σύγχρονο σχολείο. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα δούμε τέτοιες διαφημίσεις. Ήδη από το Μάρτιο του 2012 είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες από αυτές σε διάφορες ιστοσελίδες, όπως είχαμε τότε αναφέρει με την ανάρτηση Διαφημίσεις για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών.
Για την επιλογή του αναδόχου του έργου αυτού το Υπουργείο Παιδείας προκήρυξε ήδη Ανοιχτό Διαγωνισμό (την προκήρυξη διαβάστε παρακάτω) με προϋπολογισμό (με Φ.Π.Α.) 1.845.000 €. Η χρηματοδόητηση αυτή, όπως σημειώνεται στην προκήρυξη, γίνεται από από Εθνικούς Πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)