5/8/14

Ζητείται email επικοινωνίας της Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Η Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.) είναι η ανεξάρτητη διοικητική αρχή που εποπτεύει τις διαδικασίες αξιολόγησης των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο Πρόεδρός της Ηλίας Ματσαγγούρας, γνωστός για τη μεγάλη του συμβολή σε πολλές καινοτομίες της εκπαίδευσης όπως η Ερευνητική Εργασία στα Λύκεια, τρέχει το μήνα αυτό να επανδρώσει με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό την παραπάνω Αρχή.
Απηύθυνε προς τούτο «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προσωπικού στην Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.) προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της» η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. αλλά και στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ. Στην Πρόσκληση αφού αναφέρονται τα απαραίτητα προσόντα όσων θα ζητήσουν απόσπαση σημειώνεται ότι «Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το πλήρες βιογραφικό πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά από την 8η Αυγούστου 2014 μέχρι και την 20η Αυγούστου 2014 στη διεύθυνση: www.adippde.gr». Η ηλεκτρονική διεύθυνση που δίνεται είναι προφανώς η ιστοσελίδα της Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. και όχι όπως θα έπρεπε ένα email για την αποστολή των αιτήσεων. Επιπλέον στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει ούτε email αλλά ούτε και τηλέφωνο επικοινωνίας με την Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. και έτσι οι ενδιαφερόμενοι για απόσπαση… θα πρέπει να αναζητήσουν αυτοπροσώπως τον κ. Ματσαγγούρα για να του παραδώσουν ιδιοχείρως τις αιτήσεις τους! Θα πείτε ένα μικρό λάθος έγινε, αμέσως να το σχολιάσετε. Σωστά. Είμαστε ίσως υπερβολικοί. 
Όμως μπορεί κανείς να μας πει πως εντός του τρέχοντος μηνός Αυγούστου υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των στελεχών της εκπαίδευσης, σύμφωνα με εγκύκλιο Λοβέρδου, τη στιγμή που ακόμη γίνονται προκηρύξεις για την επάνδρωση της Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.; Για να μη ρωτήσουμε τι γίνεται με την επάνδρωση των Επιτροπών Αξιολόγησης Εκπαιδευτικού Έργου (Ε.Α.Ε.Ε.) που θα υπάρχουν σε κάθε Διεύθυνση και προς τις οποίες θα κατατίθενται οι ενστάσεις επί των αξιολογήσεων από Διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

grammateia@adippde.gr
Υπάρχει αυτό το email πάνω αριστερά στην προκήρυξη. Αλλά δεν παίρνω και όρκο ότι πρέπει σε αυτό να αποσταλούν οι αιτήσεις. Και εκεί όμως δεν έχει κανένα τηλέφωνο ούτε υπεύθυνο επικοινωνίας.
Όσοι ωστόσο τελικά αποσπαστούν φαίνεται πως έχουν ήδη τα τηλέφωνα που χρειάζεται στην ατζέντα τους...

Άντε, και καλή αξιολόγηση...

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)