31/3/15

Αποσύρεται η διάταξη για την Κάρτα του Πολίτη λόγω των αντιδράσεων στη δημόσια διαβούλευση

Την Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την επαναπρόσληψη 3.900 απολυμένων και διαθέσιμων δημόσιων υπαλλήλων.
Μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο προβλέπει επίσης μίνι κινητικότητα μέσω της οποίας αυτοί που επιστρέφουν στο δημόσιο μπορούν να μετακινηθούν σε υπηρεσίες με ανάγκη για προσωπικό,
επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας και άλλων κλάδων που είχαν καταργηθεί όπως για παράδειγμα οι σχολικοί φύλακες, πρόσληψη περίπου 6.500 αδιόριστων του ΑΣΕΠ αλλά και μονιμοποίηση 40.000 υπάλληλων αορίστου χρόνου.
Παράλληλα, αποσύρεται η διάταξη για την κάρτα του πολίτη λόγω των αντιδράσεων στη δημόσια διαβούλευση αλλά και η πρόβλεψη για την επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων.
megatv.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είχε πει ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος: ''Θα αντιδράσουν μονάχα μερικοί Χριστιανοί και κάποιοι αριστεροί''.
Έτσι και έγινε!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όσους αντέδρασαν και εξήγησαν τους λόγους στην δημόσια διαβούλευση (ουσιαστικά τα ελληνορθόδοξα ιστολόγια και ελάχιστοι σύλλογοι).

Εύγε και στην κυβέρνηση που άκουσε την άποψη του λαού και δεν προχώρησε αυταρχικά στην επιβολή της άποψής της -όπως μας είχαν συνηθίσει οι προηγούμενοι με ένα σωρό άλλα μέτρα (κατάργηση Κυριακής ως ημέρα αργίας, απαλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών κλπ).

Αντιοικουμενιστής είπε...

Μία μάχη κερδήθηκε, ουχί όμως ο πόλεμος. Το τέρας της νέας τάξεως έχει πολλάς κεφαλάς, ελεϊνοτέρα και πλέον επικινδυνοτέρα είναι ο οικουμενισμός, η άλωσις δηλαδή δια της πλαγίας οδού της Ορθοδόξου ημών Πίστεως και Εκκλησίας. Αύτη η περίπτωσις είναι εξαιρετικώς ιδιάζουσα, διότι ο εχθρός, καλώς καμουφλαρισμένος, πολεμά την Ορθοδοξίαν εντός των τειχών. Αδελφοί φεύγετε μακράν των οικουμενιστών ως τις φεύγη από όφεως, γρηγορείτε και προσεύχεσθε.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)