9/9/16

Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, Η πράξη θα αποδείξει τελικά κατά πόσον αυτό το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για τα Θρησκευτικά είναι αυτό που έχει ανάγκη ο Έλληνας σήμερα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ολισθηρός κατήφορος του μητροπολίτη Δημητριάδος συνεχίζεται! Το συγκεκριμένο πρόσωπο βα ρύνεται, εκτός των άλλων, και με τη θέση της υπογραφής του κάτωθεν επαισχύντου και προδοτικού της Ορθοδοξίας κειμένου στο πλαίσιο της συγκλήσεως της Θ' Γενικής Συνελεύσεως του ΠΣΕ στο Porto Alegre της Βραζιλίας το 2006 καθώς και με την ίδρυση και λειτουργία, εντός των ορίων της μητροπόλεως την οποία διαποιμαίνει, του εργαστηρίου αποδομήσεως της γνησίας Θεολογίας που φέρει την ονομασία "ακαδημία θεολογικών σπουδών".
Τώρα τον βλέπουμε να ισχυρίζεται ότι ο χρόνος θα αποδείξει την ωφελιμότητα ή μη του νέου, μεταλλαγμένου μαθήματος , συγκρητιστικού και πολυθρησκειακού εκτρώματος μάλλον και μορφώματος παρά ορθοδόξου χριστιανικού χαρακτήρα και προσανατολισμού μαθήματος Θρησκευτικών!
Με τη στάση του αυτή ο εν λόγω επίσκοπος έρχεται σε αντίθεση με το μοναδικό, αξιόπιστο όργανο εκφράσεως της φωνής του σώματος των Ελλήνων θεολόγων καθώς και εκπροσωπήσεως και αντιπροσωπεύσεως των τελευταίων, τουτέστιν την ΠΕΘ.
Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία θα ανακαλέσει στην τάξη τον παρεκτραπέντα επίσκοπο το συντομότερο δυνατόν.
Λ.Ν.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)