16/12/16

Οι 70 επιμορφωτές των νέων Προγραμμάτων Σπουδών στα Θρησκευτικά

Έγκριση Εισήγησης της ΕΟΕ του υπό έγκριση Έργου της Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στα νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά για τον ορισμό των 70 πρώτων μελών του Οριστικού Πίνακα υποψηφίων Επιμορφωτών ως Επιμορφωτών των Εκπαιδευτικών σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 7025/12.09.2016 (ΑΔΑ:Ψ4ΑΜΟΞΛΔ-1Υ2) Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΙΕΠ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΠ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ο μισθός τους!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι απ' αυτούς μάλιστα είναι και γνωστοί για τις "προοδευτικές" και αριστερίστικες ιδέες για το χριστιανισμό, με κηρύγματα από τα blog τους υπέρ του πολυπολιτισμού και του πολυφυλετισμού, των ανοικτών συνόρων, κατά της "ισλαμοφοβίας του ρατσισμού και του εθνικισμού". Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε τι είδους θεολόγοι είναι, κάποιοι τουλάχιστον από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως πως είναι ΄΄Άξιος ο μισθός τους! ΄΄. Ελπίζω όμως να μην έχουν και την τύχη του τέως Αποστόλου Ιούδα του Ισκαριώτη.
Όποιος τάσσεται ΄΄ υπέρ του πολυπολιτισμού και του πολυφυλετισμού, των ανοικτών συνόρων, ΄΄ είναι αναποδράστως υπέρ της Πανθρησκείας και του Νεο-Ταξικού επερχόμενου Αντιχρίστου καθώς και όποιος τάσσεται ΄΄κατά της "ισλαμοφοβίας του ρατσισμού και του εθνικισμού". ΄΄ σημαίνει αυτομάτως πως είναι υπέρ της Ισλαμο-λαγνείας, ομοίως κατά του αντιρατσισμού δηλαδή τάσσεται υπέρ της μη αποδοχής, ανοχής και της ύπαρξης αντιθέτου ή άλλης γνώμης αλλά και κατά του Εθνικισμού φυσικά τάσσονται εναντίον των Εθνικών κρατών και υπέρ του περιορισμού των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Ελευθεριών - για τα οποία υποτίθεται ότι κόπτονται - έστω και εάν ο Εθνικισμός ή σωβινισμός δεν είναι ούτε αυτός μια υγιής αλλά παθολογική κατάσταση .

Ανώνυμος είπε...

16 Δεκεμβρίου 2016 - 10:43 μ.μ.

γραψτε καμμια ιστοσελιδα απ αυτες να "φωτιστούμε " κι εμείς οι "οπισθοδρομικοί" και... "επιμορφωτέοι" συνάδελφοί τους

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)