26/9/18

Ζητήματα αιτήσεων συμμετοχής εκπαιδευτικών στην 4η περίοδο επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.

Για τυχόν διευκρινίσεις που θα χρειαστείτε, σχετικά με την άιτηση σας, μπορείτε να ανατρέξετε στις «Συχνές Ερωτήσεις» της παρούσας πύλης http://e-pimorfosi.cti.gr (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Συχνές Ερωτήσεις») ή να χρησιμοποιήσετε το «Έντυπο Υποβολής Ερωτήματος» (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Help Desk») για να υποβάλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στην Υπηρεσία HelpDesk της Πράξης.

Ωστόσο, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η διεκπεραίωση των αιτημάτων από την υπηρεσία Help Desk δεν είναι μια αυτόματη διαδικασία, ολοκληρώνεται ύστερα από τον προβλεπόμενο έλεγχο των καταχωρισμένων από τους εκπαιδευτικούς στοιχείων και με τη σειρά που τα αιτήματα αυτά λαμβάνονται.
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι, η υπηρεσία Help Desk της Πράξης θα εξυπηρετήσει κατ’ ελάχιστον τα ηλεκτρονικά μηνύματα - αιτήματα που σχετίζονται με την υποβολή αίτησης επιμόρφωσης για την Α' φάση υποβολής (ανάκτηση/ απόδοση/ ενεργοποίηση κωδικών, κλπ), τα οποία θα ληφθούν μέχρι και την Πέμπτη 27/09/2018 το μεσημέρι, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν να υποβάλουν έγκαιρα την αίτησή τους μέχρι τη λήξη της προθεσμίας Α' φάσης που είναι την Παρασκευή 28/09/2018 4 μ.μ..
Βέβαια, μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης και της κατανομής-κλήρωσης των αιτούντων εκπαιδευτικών στα προγράμματα της επιλογής τους, την ερχόμενη εβδομάδα, θα ακολουθήσει η Β’ φάση υποβολής αιτήσεων. Στην φάση αυτή, οι εκπαιδευτικοί που δεν κληρώθηκαν ή που δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση στην Α’ φάση, θα έχουν τη δυνατότητα συμπλήρωσης κενών θέσεων σε προγράμματα που δεν συμπλήρωσαν ικανό αριθμό αιτήσεων ενδιαφερομένων προκειμένου να υλοποιηθούν.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να προχωρήσουν άμεσα στις ενέργειες υποβολής αίτησης προκειμένου, εφόσον χρειαστεί, να υποβάλουν έγκαιρα τυχόν αιτήματα που σχετίζονται με την αίτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)