2/11/18

Το Παράρτημα Κορινθίας της ΠΕΘ προς την ΕΛΜΕ Κορινθίας και την ΟΛΜΕ

O κλάδος των Θεολόγων καθηγητών που υπηρετούν στα σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας, θεωρεί χρέος του να εκφράσει και εγγράφως τις ευχαριστίες του, τόσο προς την Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας
για την έκδοση «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ» (αρ. πρωτ. 226/18-10- 2018), κατόπιν αιτήματος της Διοικούσας επιτροπής του Παραρτήματος της ΠΕΘ Ν. Κορινθίας, όσο και προς την Γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας της 20ης/10/2018 η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας, διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την απαράδεκτη ενέργειά της να απειλεί με πειθαρχικές διώξεις τον κλάδο των συναδέλφων Θεολόγων Καθηγητών. Η στάση αυτή πλήττει τη δημοκρατία και τα δικαιώματα όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.»
H απόφαση αυτή της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας, δείχνει το υψηλό επίπεδο συναδελφικής αλληλεγγύης και δημοκρατικής ευαισθησίας του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών σε όλη την Ελλάδα και τιμά όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.
Για τη Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος της ΠΕΘ Ν. Κορινθίας

Ο Πρόεδρος
Μετζάκης Νεκτάριος

Η Γραμματέας
Τόγια Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)