20/3/19

Διδάσκων στη Θεολογική Σχολή ΑΠΘ ο Τοποτηρητής της Μουφτείας Κομοτηνής Τζιχάτ Χαλήλ

Σε Απόφασή του ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου αναφέρει: "Επιτρέπουμε στον κ. Τζιχάτ Χαλήλ του Μπιλάλ, Τοποτηρητή της Μουφτείας Κομοτηνής,
την παράλληλη άσκηση διδακτικών καθηκόντων, ως συμβασιούχος διδάσκων του π.δ.407/80 με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ στην «Εισαγωγική Κατεύθυνση Μουσουλμανικών Σπουδών» του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τα καθήκοντα του Τοποτηρητή Μουφτή".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Σύνοδος τί κάνει;
Ο κλήρος;
Ο θεολογικός λεγόμενος κόσμος;
Θα αφήσουν την Θεολογική Σχολή να γίνει πολυθρησκειακή;
Δεν θέλουν να αγωνιστούν να μείνει Ορθόδοξη;

Ελληνορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Ντροπής καί αίσχος

Ανώνυμος είπε...

Μην γενικεύετε τα σχόλιά σας για τον θεολογικό κόσμο. Είναι συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία στήριξαν αυτή την επιλογή. Αυτά επίσης "κατά σύμπτωση" έγιναν ευρέως γνωστά για τις ιδέες τους από τη στήριξη του Νέου (πολυθρησκειακού και συγκρητισμικού) Προγράμματος Σπουδών στα Θρησκευτικά του 2011 και των λεγόμενων αναθεωρήσεών του.
Ας αντιληφθούμε ότι με κάθε τρόπο και σε όλα τα επίπεδα βάλλεται η Ορθοδοξία γιατί αυτή αποτελεί συνεκτικό δεσμό των Ελλήνων, οι οποίοι πρέπει να γίνουν χειραγωγήσιμοι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:18 μ.μ. μην έχεις αυταπάτες. Λίγοι είναι οι θεολόγοι που τιμούν τον τίτλο τους και βαδίζουν στα χνάρια των Πατέρων.

Πολλοί μπήκαν επειδή τους έβαλε το "σύστημα"...
Οι περισσότεροι έχουν τραφεί με τις φαρμακερές τροφές του μοντερνισμού, οικουμενισμού, της αλλοτριωμένης αιρετικής Δύσης και δεν συμμαζεύεται...

Ιωνάς

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιωνάς έχει δίκαιο. Ένα βλέμμα γύρω μας αρκεί για να βεβαιώσει την αλήθεια του λόγου.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)