20/9/19

ΚΚΕ: Αναχρονιστική η απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά

KKE: Αναθεώρηση του άρθρου 16 με το οποίο η Παιδεία πρέπει να προάγει τη θρησκευτική συνείδηση
«Η σημερινή αναχρονιστική απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε ως αντισυνταγματικές ακόμη κι αυτές τις άτολμες ενέργειες της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για το μάθημα των θρησκευτικών,
πέρα από τα όποια νομικά της ζητήματα, αναδεικνύει και το εξής: Την ανάγκη αναθεώρησης του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο η Παιδεία θα πρέπει να προάγει τη θρησκευτική συνείδηση» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών.

«Το ΚΚΕ, στη διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης, είχε προτείνει την αλλαγή αυτής της διάταξης, κάτι όμως που απορρίφθηκε από όλα τα άλλα κόμματα, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ είναι όλες οι ανακοινώσεις του ΚΚΕ!

ΧΡ. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλεί το ΚΚΕ ότι υπάρχει συνταγματική επιταγή που μιλάει για καλλιέργεια της θρησκευτικής συνείδησης στα παιδιά. Όταν επί 75 χρόνια στη μαμά Ε.Σ.Σ.Δ. υπήρχε ανάλογη επιταγή από το δικό τους μαρξιστικό-λενινιστικό Σύνταγμα για καλλιέργεια της ΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ συνείδησης,οι δικοί μας αριστεροί του ΚΚ ΤΣΙΜΟΥΔΙΆ δεν έβγαζαν.Μιλάμε για πολύ ευαίσθητους. Θεέ μου τι υποκριτές!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)