9/3/20

Ο κορονοϊός ξεγύμνωσε την κακοδοξία των Παπικών

Η “Συνέλευση Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας”, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων κατά του κορονoϊού, αποφάσισε ότι μέχρι τις 3 Απριλίου δεν θα τελούνται σε κανέναν ναό Θείες Λειτουργίες, γάμοι και κηδείες.

«Πρόκειται για μια οδυνηρή απόφαση, η οποία όμως ενδείκνυται ως συμβολή στην προστασία της δημόσιας υγείας», τονίζει η Συνέλευση των Παπικών «επισκόπων». Ο ίδιος ο Πάπας διαβάζει πλέον τα μηνύματά του διαδικτυακά, ενώ έκλεισαν οι χώροι του Βατικανού για το κοινό.
Ο φόβος έχει πλήρως καταλάβει τους εκπροσώπους της παπικής αίρεσης και τον διασπείρουν αφειδώς και στους πιστούς τους. Λογικό, αφού γνωρίζουν ότι η Χάρη του Θεού δεν υπάρχει στην «εκκλησία», τα «μυστήρια» και την λειτουργική τους ζωή. Ένας ιός αρκούσε για να φανερώσει τη γύμνια της παπικής κακοδοξίας. Και να σκεφθεί κανείς ότι και για τους Παπικούς είναι περίοδος Τεσσαρακοστής, ενώ η καταληκτική ημερομηνία της απαγόρευσης τέλεσης των ακολουθιών, η 3η Απριλίου, είναι η Παρασκευή πριν το Σάββατο του Λαζάρου για τους Καθολικούς, αφού το Λατίνων Πάσχα πέφτει φέτος στις 12 Απριλίου. Αλήθεια, εάν η εξάπλωση του κορονοϊού συνεχιστεί στην Ιταλία, οι Παπικοί δεν θα εορτάσουν Μεγάλη Εβδομάδα ούτε Πάσχα;
Και κάτι τελευταίο. Οποιαδήποτε απομίμηση της τακτικής των Παπικών από ψοφοδεείς, κατ’ όνομα Ορθοδόξους, αποκαλύπτει ότι η επιδημία του οικουμενισμού έχει αναμφίβολα πλήξει και μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον γνωριζουν οτι η χαρη του θεου δεν ειναι πανακεια ουτε μαγικο φιλτρο ουτε εκβιαζεται να θαυματουργησει. Ας υποδειξει η εκκλησια της ελλαδος σε καθε ασθενη και ηλικιωμενο να μεταλαμβανει ανεπιφυλακτως, ειτε αξιος ειτε αναξιος, οχι μονο για να προστατευτει απο τον ιο και αλλες μεταδοτικες ασθενειες αλλα και για να θεραπευτει απο αυτες που τον βασανιζουν ηδη.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ ότι στο παρόν εκλεκτό ιστολόγιο παρεισφρύουν κακόδοξοι άνθρωποι, όπως ο ανωτέρω των 6:13 π.μ.
Βεβαίως και η Ορθόδοξος Εκκλησία συνιστά να προσερχόμαστε άπαντες στο Ποτήριο της Ζωής, φυσικά με τη δέουσα προετοιμασία και κατόπιν ευλογίας του πνευματικού μας πατέρα.
Αντίθετα δεν υπάρχει χάρις θεού στους παπικούς, γι' αυτό λειτουργούν έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο βλασφημίας και απιστίας το σχόλιο 6:13 πμ!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η παρατήρηση του 6:35 μμ, "ότι στο παρόν εκλεκτό ιστολόγιο παρεισφρύουν κακόδοξοι άνθρωποι".
Εγώ παρατήρησα την μια προηγούμενη ανάρτηση και είδα ότι την ίδια ώρα 6 πμ.έγραψε σχόλιο κακοκαιρίτικο-οικουμενιστικό για το μάθημα των Θρησκευτικών και απειλούν ότι αν δεν διδάσκεται η ψευτοσύνοδος της Κρήτης θα ζητήσουν απαλλαγή απο το μάθημα!!!

Ελληνορθόδοξος

Lachesis είπε...

Δυστυχώς ενέδωσε και η ορθόδοξη εκκλησία μας; Κρίμα για μας! Χωρίς το στήριγμα της Θ. Κοινωνίας και της εκκλησιαστικής λατρείας πως θα ζήσουμε;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)