9/5/20

Οι Υ.Α. για τη λήξη διδακτικού έτους 2019-2020, στην προαγωγή και απόλυση μαθητών Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και τη ρύθμιση των απουσιών

Εκδόθηκαν οι Υ.Α. που αφορούν στη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020, στην προαγωγή και απόλυση μαθητών Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και τη ρύθμιση των απουσιών.

Για τους μαθητές Γυμνασίου ορίζεται ότι "Στα μαθήματα και των τριών Ομάδων (Ομάδα Α’,Β΄, Γ΄) του άρθρου 2 του π.δ. 126/2016 βαθμός ετήσιας επίδοσης των μαθητών είναι ο μέσος όρος των βαθμών του πρώτου τετραμήνου και του δεύτερου τετραμήνου".
Για τους μαθητές Λυκείου ορίζεται ομοίως ότι "Για τις Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεις του Γενικού Λυκείου ο βαθμός ετήσιας επίδοσης του μαθητή σε κάθε μάθημα είναι ο μέσος όρος των βαθμών των δύο (2) τετραμήνων και εκφράζεται ως δεκαδικός με προσέγγιση δεκάτου".
Για τους μαθητές ΕΠΑΛ ορίζεται ότι "ο Βαθμός Ετήσιας Επίδοσης (Β.Ε.Ε.) κατά μάθημα είναι ο Μ.Ο. των προφορικών βαθμών των δύο (2) τετραμήνων και εκφράζεται με προσέγγιση δεκάτου".
Επίσης ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2019-2020 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 12η Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)