12/1/22

Πρόσληψη 15 (13+2) αναπληρωτών Θεολόγων

Προσλήψεις Γενικής ΔΕ σε excel  - Δείτε τα ονόματα 13 Θεολόγων

Προσλήψεις Γενικής ΔΕ Covid σε excel - Δείτε τα ονόματα 2 Θεολόγων

Προσλήψεις 891 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2021-2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2021-2022 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές:

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

α) 66 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΕΑΕ και κλάδων Γενικής Εκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και 

β) 241 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη Γενική Εκπαίδευση.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

α) 37 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΕΑΕ για την υλοποίηση του προγράμματος της Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης,

β) 178 εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ79.01/ΤΕ16 στα Μουσικά Σχολεία και

γ) 313 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη Γενική Εκπαίδευση.

Επίσης, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 4 αναπληρωτές κλάδων  ΠΕ84, ΠΕ86 και ΤΕ01.19.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Τέλος, προσλαμβάνονται 52 εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Μαθητεία ΕΠΑΛ και ΙΕΚ 2021-2022» με Κωδικό ΟΠΣ 5136470 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020». Οι προσληφθέντες οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr 

Προσλήψεις Γενικής ΔΕ σε excel 

Προσλήψεις Γενικής ΠΕ σε excel 

Προσλήψεις EAE ΔΕ σε excel 

Προσλήψεις EAE ΠΕ σε excel 

Προσλήψεις Μαθητείας ΔΕ σε excel 

Προσλήψεις Μουσικά ΔΕ σε excel 

Προσλήψεις Σιβιτανίδειος ΔΕ σε excel 

Ήδη 1774 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τις ανάγκες σχετιζόμενες με την πανδημία του κορωνοϊου

Σε συνέχεια των 1.208 προσλήψεων αναπληρωτών που εξεδόθησαν την Δευτέρα 10/1, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, υπέγραψε σήμερα απόφαση για την πρόσληψη πρόσθετων 566 προσωρινών αναπληρωτών τρίμηνης διάρκειας προκειμένου να καλύψουν ανάγκες που προκύπτουν από απουσίες εκπαιδευτικών σχετιζόμενες με την πανδημία του κορωνοϊού. Ακολουθούν και άλλες 3000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών. 

Οι ανωτέρω συνάπτουν συμβάσεις τρίμηνης διάρκειας και θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 111 του ν.4821/2021 (Α΄ 134), όπως ισχύει.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Προσλήψεις Γενικής ΠΕ Covid σε excel 

Προσλήψεις ΣMΕΑ ΔΕ Covid σε excel 

Προσλήψεις Γενικής ΔΕ Covid σε excel 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)