22/5/23

Εκτός Βουλής ο Νίκος Φίλης

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, γνωστός για τις μεθοδεύσεις του στην πολεμική εναντίον του χριστιανικού μαθήματος των Θρησκευτικών,
μένει εκτός Βουλής σύμφωνα με τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών. Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθηνών και με σύνολο ψήφων 11.471 (με καταμετρημένο το 95,85 των σταυρών προτίμησης) καταλαμβάνει την πέμπτη θέση μεταξύ των υποψηφίων του κόμματός του στην εκλογική του περιφέρεια και μένει εκτός Βουλής, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει στην Α΄ Αθηνών τρεις βουλευτές.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μάθημα έγινε de facto επιλεγόμενο με την εγκύκλιο του 2007. Υπουργός ήταν ο Στυλιανίδης, Πρωθυπουργός ο Καραμανλής. Κυβέρνηση η Ν.Δ. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 4:40. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΦΙΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

''Όλα εδώ πληρώνονται μια ημέρα'' κ.φίλη, Γαυρόγλου κι ''Σία'' ή μάλλον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Α.Ε. για τα όσα πράξατε κατά του Μαθήματος των Θρησκευτικών, των Θεολόγων, της Ελλάδος και της κοινωνίας συνολικά, το διάστημα διακυβέρνησής σας το 2015-2019.
Όσο για το τι έπραξε η Δεξιά την Δεκαετία του 2000, ασφαλώς και δεν τα ξεχνάμε, θα αποδοθεί κι για αυτήν Δικαιοσύνη άνωθεν και εν καιρώ αλλά και για το ποιός, πως και κατά πόσον είναι Χριστιανός αυτό θα το κρίνει κάποτε ο υπέρτατος Θεός. Εμείς το μόνον που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη ζωή είναι να επαγρυπνούμε, να αντλούμε διδάγματα από τα ποικίλα λάθη και τις ιδεοληψίες των άλλων και να κάνουμε διαρκώς την αυτοκριτική μας, βελτιούμενοι ηθικώς.

Ανώνυμος είπε...

Το κατα πόσο είναι κάποιος Ορθόδοξος Χριστιανός ποιός είναι φαίνεται από τις πράξεις του και από τον σεβασμό του ή την πολεμική του λύσσα κατα του Ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Αυτό για τους παραπάνω οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και του Φίλη που προσπαθούν χωρίς ντροπή να κάνουν το μαύρο άσπρο και την πίσσα χιόνι και προσβάλλουν την λογική μας!!!

Φιλάρετος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Φιλάρετε πώς κρίνεις τις πράξεις του Στυλιανίδη, του Καραμανλή και της Ν.Δ το 2007; Όποιος επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη εγκύκλιος ήταν μια πολύ κακή εξέλιξη για το μάθημα κάνει το άσπρο μαύρο, την πίσσα χιόνι και προσβάλλει τη λογική;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8,10 27/5 , κακές κρίνω και τις πράξεις του Στυλιανίδη το 2007. Δεν καταφέρθηκα εναντίον αυτών που επισημαίνουν ότι η εγκύκλιος του Στυλιανίδη ήταν πολύ κακή εξέλιξη, όπως κακώς κατάλαβες τα λεγόμενα μου. Καταφέρθηκα κατά αυτών, των οπαδών της Αριστεράς που προσπαθούν την απέχθεια και την μανία της Ακροαριστεράς και της Αριστεράς κατά του Ορθόδοξου χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών και γενικότερα κατά της Ελληνορθόδοξης πορείας της Παιδείας μας, να μας το παραστήσουν ως Χριστιανικότητα!!! Δεν συγκρίνεται με κανένα, η μανία των Αριστερών και ακροαριστερών κομμάτων κατά της Ορθοδοξίας μας και της Ελληνορθόδοξης πορείας της Παιδείας μας.
Το άσπρο μαύρο δεν γίνεται, ούτε η πίσσα χιόνι και μην προσβάλλουν την λογική μας άλλο μερικοί οπαδοί της Αριστεράς.

Φιλάρετος

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)