27/10/09

Φιλοπαπικές κινήσεις επισκόπου της Βουλγαρικής Εκκλησίας

Σε επίσκεψη του επισκόπου Τύχωνος που ανήκει στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας ακούστηκαν και έγιναν πράγματα ανήκουστα. Ο Ορθόδοξος επίσκοπος Τύχων εξέφρασε στον Πάπα Βενέδικτο την σκέψη ότι η προσέγγιση Ορθοδόξων και Παπικών πρέπει να γίνει με γρήγορα βήματα και να οδηγηθούν οι πιστοί σύντομα σε κοινό Ποτήριο. "Η Καθολική Εκκλησία δεν θα γίνει Ορθόδοξη, ούτε το αντίθετο, αλλά πρέπει το συντομότερο να προσεγγίσουμε στο Θυσιαστήριο από κοινού", δήλωσε ο επίσκοπος Τύχων.
Διαβάστε σχετικό άρθρο στα αγγλικά πατώντας ΕΔΩ
και δείτε παρακάτω video στο οποίο ο επίσκοπος Τύχων υποκλίνεται έως βάθους στον Πάπα, ασπάζεται το χέρι του και δηλώνει ουσιαστικά υποταγή!





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να τα βγάλει τα ράσα, δεν είναι επίσκοπος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα μας δείχνουν πόσο, δήθεν, ομολογιακή ήταν η απουσία της Βουλγαρικής Εκκλησίας από τον διάλογο στην Κύπρο.Αδελφοί μη πλανάσθε οι Λατινόφρονες ή μάλλον οι Οικουμενιστές Αιρετικοί δεν είναι στην φαντασία μας ,απλά παρουσιάζονται με δύο πρόσωπα ανάλογα με το πρόσκαιρο συμφέρον τους ,αλλά στην καρδιά και το φρόνημά τους είναι αποστάτες και εχθροί του Χριστού μας ,αφού νοθεύουν ουσιαστικά την Ορθόδοξη αλήθεια και θέτουν σε κίνδυνο την σωτηρία των πιστών

Ανώνυμος είπε...

Αηδιάζει κανείς βλέποντας όλη αυτή την γλοιωδέστατη και γελοιότατη δουλοπρέπεια των Ορθοδόξων και ιδίως των κληρικών μπροστά σ' ένα αιρετικό λαϊκό που έχει κοσμική δύναμη (τον Πάπα)!

Αηδία σκέτη!

Ένας πιστός

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)