28/5/10

Πρόσκληση στον Πάπα να επισκεφθεί τα κατεχόμενα απηύθυνε το ψευδοκράτος

πηγή: Φιλελεύθερος, 28/5/2010
Λευκωσία: Το λεγόμενο γραφείο θρησκευτικών σχέσεων του ψευδοκράτους έχει προσκαλέσει τον Πάπα Βενέδικτο τον 16ο να επισκεφθεί το ψευδοκράτος, κατά την εδώ παρουσία του, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.
Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο επικεφαλής του γραφείου Γιουσούφ Σουιτσμέκ, δήλωσε ότι μια ενδεχόμενη επίσκεψη του Πάπα στα κατεχόμενα θα ήταν μια καλή ευκαιρία να σταλεί ένα μήνυμα υποστήριξης της ειρήνης......
Ο κ. Σουιτσμέκ είπε πως οι θρησκευτικοί ηγέτες μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα υποστήριξης μιας διαρκούς ειρήνης στην Κύπρο.
Είπε επίσης ότι επειδή ο Πάπας θα βρεθεί στην εκκλησία των καθολικών που βρίσκεται κοντά στην νεκρή ζώνη, θεωρήθηκε ότι θα συναντηθεί με τους αξιωματούχους του ψευδοκράτους στη νεκρή ζώνη. Ωστόσο, εξέφρασε άγνοια κατά πόσον ο λεγόμενος πρόεδρος και ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών του ψευδοκράτους έχουν ζητήσει συνάντηση με τον Πάπα, και πρόσθεσε πως έχει ήδη ζητήσει να συναντηθεί με τη ηγεσία των κατεχομένων για να συζητήσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)