21/12/10

Β΄ Σεμινάριο για κληρικούς από το Τμήμα Θεολογίας Θεσσαλονίκης

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Β΄ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ
Το δεύτερο εντατικό δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 60 ωρών για κληρικούς ή και υποψήφιους, απόφοιτους Λυκείων, ΤΕΙ, ΑΕΣ ή ΑΕΙ διοργανώνει το Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ. κατά τους προσεχείς μήνες Ιανουάριο-Μάρτιο 2011. Ο κύκλος των μαθημάτων περιλαμβάνει θέματα Λειτουργικής, Ομιλητικής, Κατηχητικής με τη χρήση πολυμέσων, Ποιμαντικής, Ηθικής, Εκκλ. Ιστορίας, Δογματικής και Πατρολογίας.
Ο στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των κληρικών σε θέματα που αντιμετωπίζουν κατά τη διακονία τους και η εξοικείωσή τους με τη σύγχρονη θεολογική έρευνα. Τα μαθήματα θα προσφέρονται δύο φορές την εβδομάδα το απόγευμα, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που συντόμως θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερομένους. Μετά το πέρας θα χορηγηθεί βεβαίωση σπουδών σε όσους θα έχουν τακτική φοίτηση....

Οργανωτική Επιτροπή: οι Καθηγητές Πρωτοπρ. Βασίλειος Καλλιακμάνης, Ανέστης Κεσελόπουλος, Δήμητρα Κούκουρα, ο Αν. Καθηγητής Παναγιώτης Σκαλτσής, η Επίκ. Καθηγήτρια Βασιλική Μητροπούλου.
Πληροφορίες – εγγραφές σε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Γραμματεία του Τομέα Λατρείας, Χριστιανικής Αγωγής και Εκκλησιαστικής Διοίκησης, στο ισόγειο του κτηρίου της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ τηλ. 2310 996965, στην κ. Μητροπούλου τηλ. 2310 997075 (mitro@theo.auth.gr) και στον κ. Σκαλτσή τηλ. 23210 23848 - 2310 996657.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)