1/8/12

Σέρβα, χριστιανή ορθόδοξη η σύζυγος του «σκληρού του ΔΝΤ» Πολ Τόμσεν

ΒΗΜΑτοδότης: Έρωτας στα χρόνια της τρόικας
Ισως πολλοί να μην το γνωρίζουν, αλλά ο σημαντικότερος σύμμαχος της χώρας μας (και του κ. Ι. Στουρνάρα) στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ονομάζεται... Πολ Τόμσεν. Πρόκειται για τη σύζυγο του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα, σερβικής καταγωγής και μου λένε ότι η κυρία Τόμσεν αγαπά πολύ τη χώρα μας και πολλές φορές ανέφερε στον σύζυγό της πόσο πολύ η Ελλάδα βοήθησε την πατρίδα της τη Σερβία στις δύσκολες ημέρες του πολέμου..

***
Σέρβα, χριστιανή ορθόδοξη, λοιπόν είναι η σύζυγος του «σκληρού του ΔΝΤ» η οποία ανέλαβε την ευθύνη να οργανώσει το δείπνο την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, μεταξύ του κ. Ι. Στουρνάρα και ενός εκ των τριών επικεφαλής της τρόικας. Αυτή πίεσε τον σύζυγό της για το δείπνο, στο οποίο το κλίμα ήταν εξαιρετικά καλό και σηματοδοτεί, όπως ειπώθηκε, μία αλλαγή στη έως σήμερα συμπεριφορά των εκπροσώπων των δανειστών μας.

***
Στα αυτιά της κυρίας Τόμσεν είχαν φθάσει όλες αυτές οι φήμες για τα περίφημα «κόκκινα τριαντάφυλλα» που αγόρασε ο σύζυγός της από γνωστό ανθοπωλείο και ότι προορίζονταν δήθεν για κοσμική Αθηναία και ξέσπασε στα γέλια, αφού τα τριαντάφυλλα ήρθαν εγκαίρως στο σπίτι της, δώρο του συζύγου της για μία επέτειο που είχαν.
πηγή: Το ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)