28/5/13

Ο Λυκούργος Νάνης για την απόφαση της ΚΕΝΕ για τo αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

H επαινετέα απόφαση της ΚΕΝΕ διέσωσε την αξιοπρέπεια της νομοθετικής εξουσίας σε μια χρονική περίοδο που η τελευταία έχει,και δικαίως, απαξιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Η εν θέματι απόφαση φανερώνει υπευθυνότητα αναφορικά με τη διαχείρηση του πολυδιάστατου ζητήματος του λεγόμενου αντιρατσισμού, ενός ζητήματος που η ανευθυνότητα και η αδίστακτη επιχείρηση κομματικής κερδοσκοπίας μιας θλιβερής, αριστερόστροφης, δήθεν προοδευτικής μειοψηφίας το έχει μετατρέψει μέχρι στιγμής σε ένα πανάθλιο εργαλείο ποινικοποιήσεως του φρονήματος και στοχοποιήσεως και απαξιώσεως όσων αντιτίθενται στα κελεύσματα των φονταμενταλιστών της "πολιτικής ορθότητας". 

Ας ελπίσουμε ότι η δράκα των αβανταδόρων της νεοταξίτικης χούντας που "έβγαλε τα λυσσακά της", κατά το κοινώς λεγόμενο, τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να υλοποιηθεί ο εθνοκτόνος στόχος της, θα σεβασθεί την ετυμηγορία της κοινοβουλευτικής επιτροπής, θα "προσγειωθεί" και θα απόσχει από την υιοθέτηση πρακτικών που την υπονομεύουν , αν και διατυπώνονται από πολλούς, σχετικές σοβαρές επιφυλάξεις, μάλλον βάσιμες, δεδομένης της τηρηθείσης μέχρι τούδε ελεεινής πολιτικής συμπεριφοράς τους. Η καινούρια αυτή εξέλιξη είναι κατ αρχήν παρήγορη, όχι μόνο γιατί ματαιώνεται, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, η υλοποίηση του επαίσχυντου, στραγγαλιστικού της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου, δήθεν αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ( ο όρος "ρατσισμός" έχει κακοποιηθεί και συνεχίζει να κακοποιείται αφάνταστα στα χείλη και τις γραφίδες των ψευτοπροοδευτικών θολοκουλτουριαρέων που χωρίς αιδώ τον ταυτίζουν με τον υγιή πατριωτισμό) αλλά κυρίως διότι τεκμαίρεται πανηγυρικά ότι ακόμη και μέσα στα πολιτικά κόμματα υπάρχουν νησίδες αντιστάσεως ενάντια στην επιχείρηση ισοπέδωσης των πάντων. 
Κι ενώ η νομοθετική εξουσία επιτέλεσε κατά τρόπο αξιέπαινο το ηθικό και εθνικό της καθήκον, την ίδια στιγμή, η Εκκλησία της Ελλάδος διά του προκαθημένου της έσπευσε παντελώς άκριτα να "αβαντάρει" το κατάπτυστο νομοσχέδιο κατασκανδαλίζοντας τους πιστούς και χαροποιώντας τους καραδοκούντες θιασώτες της θρησκευτικής, εθνικής και πολιτιστικής μας ομογενοποίησης. Και να τερματιζόταν εδώ το κακό! Ενώ και "οι λίθοι κεκράξονται" ,εξ αιτίας του μεγέθους της πνευματικής ζημίας που συνεπάγεται για τον ένδοξο τόπο στον οποίο ζούμε η φίμωση της ελεύθερης σκέψης και του λόγου την οποία προωθεί το άθλιο νομοσχέδιο, ενώ ποινικοποιείται ο εκκλησιαστικός (αγιογραφικός και αγιοπατερικός λόγος) ως δήθεν ρατσιστικός και μισαλλόδοξος επειδή ονομάζει την αμαρτία διαφθορά και διαστροφή όπως και πράγματι είναι και ταυτόχρονα στοχοποιούνται οι ποιμένες που δεν κάνουν εκπτώσεις στην εκφορά και κατάθεσή του, ενώ το ποίμνιο καταθέτει ποικιλοτρόπως την έμπονη αγωνία του και αναμένει την καταλυτική παρέμβαση των ηγητόρων του οι τελευταίοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως π.χ.του μητροπολίτη Καλαβρύτων και ει τινος ετέρου , σιώπησαν. Και κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι πλειοδότησαν σε "αντιρατσισμό" ρίχνοντας νερό στο μύλο των εκκλησιομάχων και των αθέων. Kαι κατ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο άφησαν το πεδίο ελεύθερο προκειμένου να αλωνίζουν οι ασχημονούντες μηδενιστές αλλά και έδωσαν την ευκαιρία στα γιουσουφάκια της κατεστημένης δημοσιογραφίας να μιλάνε για "προοδευτικούς" και "ανοιχτόμυαλους" απ τη μια μεριά και "φονταμενταλιστές" και "ρατσιστές" ιεράρχες απ την άλλη! Παρωνυχίδα αποτελεί, σεβασμιώτατοι, ο στραγγαλισμός της φωνής σας; Έχετε άραγε υποψιαστεί τι κυοφορείται στην περίπτωση που κάποτε καταστεί νόμος του κράτους το αναλεύθερο νομοσχέδιο; Αναλογιστήκατε τι πρόκειται να συμβεί; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ουσιαστικά η Εκκλησία θα τεθεί εν διωγμώ και θα περιοριστεί μονάχα στη διακονία των μυστηρίων; Σύνετε σεβασμιώτατοι και ανακαλέστε το συντομότερο στην τάξη τον αρχιεπίσκοπο για την τουλάχιστον επιπόλαιη παρέμβασή του υπέρ του θλιβερού νομοσχεδίου. Η Εκκλησία ανέκαθεν υπήρξε ο μπροστάρης στους ποικίλους αγώνες του έθνους και είναι θλιβερό να καταντήσει εξ αιτίας σας ουραγός !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά απ αυτήν την εξέλιξη είναι φανερό ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης πρέπει για λόγους ευθυξίας το ταχύτερο να εγκαταλείψει την κυβέρνηση! Όποια ζημιά ήταν να κάνει την έκανε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πετύχει τον άθλιο, εθνοπροδοτικό του στόχο! Στο καλό λοιπόν και να μας γράφει!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)