25/8/14

Κρίσιμες αποφάσεις για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο την Τρίτη

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αποτελεί ένα από τα θέματα της ατζέντας που θα απασχολήσουν Σαμαρά και Βενιζέλο στη συνάντησή τους την Τρίτη το πρωΐ. Την ώρα που εκείνοι θα συζητούν τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα συντάσσουν κείμενο για το ίδιο ζήτημα που θα περιέχει την επίσημη επί του θέματος τοποθέτηση της Εκκλησίας.
Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM τόνισε ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί, θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί (την ερχόμενη εβδομάδα) και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
Στον ίδιο ραδιοσταθμό ο πρώην στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε ότι αν το αντιρατσιστικό περάσει ως έχει, η διάρρηξη ΝΔ και Εκκλησίας θα είναι οριστική και πλήρης. «Εάν στο αντιρατσιστικό περάσει και η θρησκεία, κάτι το οποίο θα εμποδίζει τους μητροπολίτες με εγκυκλίους ή από άμβωνος να καταφέρονται κατά αιρετικών ή -δεν θέλω να πω ονόματα- άλλων δογμάτων ή θρησκειών στο βαθμό που επηρεάζουν την ελληνική κοινωνική τάξη, όπως οι Μουσουλμάνοι, και εμποδιστούν ώστε να διώκονται γι’ αυτά που λένε, τότε η ρήξη θα είναι οριστική».
Εξάλλου το ΠΑΣΟΚ σε Ανακοίνωσή του για «ομοφοβική» επίθεση κατά συμπολιτών μας τονίζει: «Αυτοί που αρνούνται την αναγκαιότητα ψήφισης του αντιρατσιστικού και την προστασία των θυμάτων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου, ας εξηγήσουν στα θύματα της ρητορικής τους το σκεπτικό τους.
Κάποτε θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι σκοταδιστικές ή ψηφοθηρικές πρακτικές στα ανθρώπινα δικαιώματα βλάπτουν σοβαρά τον πυρήνα της δημοκρατίας μας».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά και πώς θα επιβάλλουν μετά τον θρησκευτικό συγκρητισμό του αντιχρίστου και το πολυθρησκευτικό μάθημα της Πανθρησκείας στα σχολεία αν πρώτα δεν φιμώσουν τις ορθόδοξες φωνές;

Το σκεφτήκατε καθόλου;

Ντροπή σας να μην σκέφτεστε πώς θα χτιστεί η πολυθρησκευτική σαλάτα!

Τίτος

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)