3/4/09

Η Λωλο-ΟΛΜΕ υβρίζει τον Αρχιεπίσκοπο

Σας πείραξε στη Λωλο – ΟΛΜΕ που ανακινήθηκε πάλι το ζήτημα των Θρησκευτικών. Και βάλθηκε ο «δηκτικός» Θανασάκης (μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ) να γράψει μερικές κουταμάρες στο alfavita.gr. Δεν αξίζει τον κόπο πλέον να ασχολείται κανείς με τη Λωλο – ΟΛΜΕ αλλά μία απάντηση στις ύβρεις του πρέπει του Θανάση:

1.Σας κακοφαίνεται στην ΟΛΜΕ που η Εκκλησία θέλει να έχει λόγο για τα Αναλυτικά Προγράμματα; Καλά κάνει. Εδώ θέλετε να έχετε λόγο εσείς, οι συνδικαλιστές με τις χρεωκοπημένες θεωρίες, και δεν θα έχει λόγο η Εκκλησία;

2.Κουταμάρες, κυρ Θανάση, λένε οι κουτοί. Και κουτούς ψάξτε στην ΟΛΜΕ ή αν έχετε κοντά κοιτάξτε κανένα καθρέφτη. Αλλά πάψτε να υβρίζετε τον Αρχιεπίσκοπο.

3.Ο πατέρας σας στη Βόρειο Κέρκυρα μπορεί να είχε πολλές ιδέες. Και καλά έκανε. Αλλά δεν το έκανε κανείς ζήτημα γιατί ήταν ένας απλός Κερκυραίος. Οι ιδέες του Αρχιεπισκόπου όμως έχουν αξία για τους Έλληνες (ακόμη και για σας αφού ασχολείστε με αυτές!)

4.«εφήμερα, ευτελή, τριτεύοντα, άχρηστα πράγματα» είναι οι ιδέες και οι θέσεις της ΟΛΜΕ και όχι το μάθημα των Θρησκευτικών. Αλλά αυτές τις διαβάζουμε πλέον μόνο για να γελάμε ή να περνάει η ώρα. Κανείς δεν σας παίρνει στα σοβαρά. Τα υπόλοιπα που γράφει ο κ. Τσιριγώτης δείχνουν την κατάντια και το επίπεδο της ΟΛΜΕ και των μελών της.
.
Και επειδή τις μέρες αυτές ο θίασος της ΟΛΜΕ περιοδεύει ανά την Ελλάδα, αν τους δείτε πουθενά «χαιρετίστε τους αλλά μην ασχοληθείτε με τις βλακείες τους…».

1 σχόλιο:

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

Έχει δίκιο ο κ. Τσιριγώτης να λέει ότι σημαντικό θέμα είναι Η κρίση, η φτώχεια, η ανεργία και η απάντηση των εργαζόμενων. Πιστεύω ότι θα θέλει και εκείνος όχι ημίμετρα , που θα λύσουν προσωρινά το πρόβλημα , αλλά ουσιαστικά μέτρα , που θα το λύσουν οριστικά . Αυτό που ξεχνάει όμως είναι ότι ο πρώτος που μίλησε για τα ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπισή του ήταν ο Χριστός , δυο χιλιάδες χρόνια πριν . Άλλο αν εμείς δεν Τον ακούμε . Ως παιδαγωγός ( εκ του άγω τον παίδα ) που είναι , αναρωτιέμαι πού άγει τους παίδας που του εμπιστεύονται οι γονείς και η πολιτεία ; Διότι οι απόψεις του μάλλον διαιωνίζουν το πρόβλημα , αντί να προσπαθούν να το λύσουν .

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)