2/2/10

Δερβίσηδες στο Μέγαρο Μουσικής το Σάββατο του Λαζάρου

Με πληροφορίες από express.gr
Δώδεκα χορευτές και οκτώ μουσικοί των Μεβλεβί, του αρχαιότερου δερβίσικου τάγματος, εμφανίζονται στις 27 Μαρτίου, που είναι το Σάββατο του Λαζάρου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής. Την επόμενη μέρα, Κυριακή των Βαϊων, στις 28 Μαρτίου θα εμφανιστούν στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης.
Άξια τέκνα του Χρήστου Λαμπράκη οι υπεύθυνοι του Μεγάρου Μουσικής μας προσφέρουν ένα χορό δερβίσηδων ως εισαγωγή στην πένθιμη για τους Χριστιανούς εβδομάδα των Παθών. Και μη χειρότερα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε! οι κοσμικοί άνθρωποι ως καλλιτεχνικό event το βλέπουνε.
Αυτό το καταλαβαίνω απολύτως και ΔΕΝ τους κατηγορώ.
Εμένα να μου εξηγήσεις ΤΙ δουλειά είχε ο Πατριάρχης ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ και ο μακαριτάκος ο ΧριστόδουλΌς τους, να συντρώγουν με τους εκπρόσωπους των Μονοθειστικών θρησκειών και να τους χορεύουν Δερβίσηδες με την ευκαιρία της Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!!!!!!
ΝΑΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΩ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΣ ΑΡΧΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Κ Α Θ Η Ρ Η Μ Ε Ν Ο Ι, όμως...ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΠΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝΑΣΕΙ ΟΣοι ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝΕ.

Κάθεσαι και συ Κουστουρίτσα μου στο Αντεργκράουντ σου και αναρωτιέσαι:

-Τι είναι αυτός, καιροσκόπος; Σκοτώστε τον!

Μωρέ οι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ σήμερα μας απαυτώνουν όλους και μάλιστα χωρίς βαζελίνη, απολώλαμεν γύναι! που κραύγασε και ο Μανωέ(κοίτα γκουγκλ για Μανωέ , αναγνώστα)

Ανώνυμος είπε...

"Ωραία" χάλια έχουμε. Φιλότιμο μηδέν βλέπουμε με θλίψη.

Φιλησυχος

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)