27/2/10

Oι οικουμενιστικές κακοδοξίες του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ανάγνωση αυτού του κειμένου της αγωνιστικής ιστοσελίδας "Αυγουστίνος Καντιώτης", διάβασα το βίο του εν λόγω Οσιομάρτυρα. Επεδίωξε το μαρτύριο πηγαίνοντας από μόνος του στους τούρκους ηγεμόνες και κατακεραύνωσε την ψεύτικη πίστη τους, το Ισλάμ. Εμείς δεν ζητούμε από τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη ή τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας να κάνουν το ίδιο, γιατί τους θέλουμε... ζωντανούς και όχι νεκρούς! Ας στέλνουν, αφού είναι ασυγκράτητοι, θερμά μηνύματα για τις εθνικές εορτές των μουσουλμάνων, όχι όμως και για τις θρησκευτικές τους εορτές. Αν, οι Πατριάρχες μας, δεν μπορούν να μαρτυρήσουν για το Χριστό, τουλάχιστον να μην τον προδίδουν!

Υ.Γ. Παρακαλώ να σταματήσει η "εμφύλια" διαμάχη για τις διακοπές των μνημοσύνων κ.λ.π., γιατί γινόμαστε θέαμα στους οικουμενιστές.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ετσι είναι ακριβώς όπως τα λέτε κ. Παπαδόπουλε.

Και εγώ ελπίζω ότι οι σχισματικοί και οι λεγόμενοι "αποτειχιστές" (δηλάδη όσοι μεθοδεύουν σχίσμα διά της μη "συντεταγμένης" "αποτειχίσεως") θα βάλουν μυαλό μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις του Ράσκας και Πριζένης Αρτέμιου ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα σχίσει τον άρραφο χιτώνα της Σερβικής Εκκλησίας.

Δόξα σοι ο Θεός που υπάρχουν στις μέρες μας πατερικά αναστήματα όπως του Ράσκας και Πριζένης Αρτέμιου.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)