21/3/10

Aρχιμ. Ιωήλ Κωνστάνταρος, Αιρέσεις και παραθρησκεία ΚΔ΄

ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΔ΄
Γράφει ο Αρχιμ. Ιωήλ Κωνστάνταρος,
Ιεροκήρυξ της Ι. Μητρ. Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης

Θα αποτελούσε μεγάλη παράλειψη, αν στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε ώστε να αποκαλυφθεί τί πραγματικά είναι η ηγεσία των Μαρτύρων του Ιεχωβά, δεν παρουσιάζαμε μια πολύ αποκαλυπτική εργασία του αείμνηστου πανεπιστημιακού καθηγητή Κωνσταντίνου Μουρατίδη, με τίτλο «Μάρτυρες του Ιεχωβά» και υπότιτλο «Η μεγαλύτερη αντιθρησκευτική απάτη όλων των αιώνων»......
Γράφει λοιπόν, μεταξύ των άλλων, ο κ. Μουρατίδης:
Οι αυτοαποκαλούμενοι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» (γρ. Ψευδομάρτυρες) δεν είναι θρησκεία, ούτε θρησκευτική αίρεση, αλλά πολιτικοοικονομική οργάνωση με θρησκευτικό «προσωπείο».
Ένα «προσωπείο» που εχαλκεύθη από τους λεγόμενους «Πνευματικούς Ισραηλίτες» οι οποίοι αποτελούν το κυβερνόν Σώμα της οργανώσεως των Μ.τ.Ι. και αποτελεί την μεγαλύτερη αντιθρησκευτική απάτη όλων των αιώνων!
Ουσιώδης συνεπώς είναι η διαφορά μεταξύ των Μ.τ.Ι. και θρησκευτικής αιρέσεως. Οι αιρετικοί πιστεύουν, ότι η πλάνη στην οποία περιέπεσαν είναι η αλήθεια. Οι Μ.τ.Ι. αντιθέτως, ενσυνειδήτως ψεύδονται και χρησιμοποιούν την θρησκεία για να συγκαλύψουν με αυτήν τους καταχθόνιους στόχους τους για την παγκόσμια κυριαρχία.
Σκοπός της μικρής αυτής μελέτης είναι να αποδείξει, ότι, όπως προκύπτει, με τρόπο πασίδηλο και μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης, από αυτά τα ίδια τα κείμενά τους, και ειδικότερα από τα βιβλία τους: «Μπορείτε να ζείτε για πάντα στον Παράδεισο στη Γη» και «Επιβίωση σε μια νέα Γη», οι «Πνευματικοί Ισραηλίτες» δεν πιστεύουν σε βασικές θέσεις που διακηρύσσουν σαν αλήθειες urbi et orbi, και ενσυνείδητα εξαπατούν τα θύματά τους, όταν τους καλούν να πιστέψουν «τυφλοίς όμμασι» στην μεγαλύτερη αντιθρησκευτική απάτη όλων των αιώνων που εχάλκευσαν.
Τα κείμενα αυτά των Μ.τ.Ι., όπως θα δούμε στη συνέχεια, είναι με τόση σαφήνεια και κατηγορηματικότητα διατυπωμένα, ώστε να μην τους παρέχουν καμμία δυνατότητα υπεκφυγής ή παρερμηνείας.
Παρενθετικά, να σημειώσουμε ότι στη μελέτη αυτή ο όρος «Μάρτυρες του Ιεχωβά» αποδίδεται στην ηγεσία της οργανώσεως, το κυβερνών Σώμα που αυτοαποκαλείται «Πνευματικοί Ισραηλίτες», και όχι στους οπαδούς της που είναι συγχρόνως θύματά της.

1. Προς την παγκόσμια ρατσιστική, φασιστική και «τρομοκρατική» κυριαρχία!

Οι Μ.τ.Ι. όχι μόνο δεν πιστεύουν στη θρησκεία, αλλά και απορρίπτουν και αυτόν τον όρο «θρησκεία», υποστηρίζοντες ότι είναι εφεύρεση του Σατανά!
Εάν παρά ταύτα, φορούν το προσωπείο της θρησκείας, εφαρμόζοντες, όπως θα δούμε, την στρατηγική του πολεμικού δόλου, το πράττουν για να παραπλανήσουν, παγιδεύσουν και υποδουλώσουν ευκολότερα τα υποψήφια θύματά τους.
Στην πραγματικότητα, οι Μ.τ.Ι., όπως θα δούμε, αποτελούν μια παγκόσμια ρατσιστική, φασιστική, ανατρεπτική και «τρομοκρατική» οργάνωση, που επιδιώκει, κάτω από το θρησκευτικό επικάλυμμα και τη χρησιμοποίηση των πιο δόλιων και ανέντιμων μέσων, να μεταβάλλει τους ανθρώπους σε ανδράποδα και την ανθρωπότητα σε ένα απέραντο στρατόπεδο δούλων, και με τον τρόπο αυτό να επιβάλλει την πιο απαίσια ρατσιστική κοσμοκρατία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

2. Χιλιασταί και μαρξισταί αντιμετωπίζουν την θρησκεία σαν «όπιο των λαών»!

Είναι εξόχως χαρακτηριστικό, ότι οι «Πνευματικοί Ισραηλίτες», θεωρούν και αντιμετωπίζουν την θρησκεία, όπως ακριβώς και οι μαρξισταί, σαν όπιο των λαών! Με την διαφορά, ότι οι μεν μαρξισταί επιδιώκουν να εξαφανίσουν την θρησκεία από προσώπου της γης, χρησιμοποιούντες εκτός από την δυσφήμιση και την πιο απάνθρωπη και κτηνώδη βία, ενώ οι Μ.τ.Ι. συμφώνως άλλωστε με την ιδιότητά τους, ως εμπόρων, και μάλιστα δαιμονισμένων, μεταχειρίζονται την θρησκεία σαν εμπόρευμα, όπως ακριβώς οι έμποροι των ναρκωτικών, για να αποβλακώσουν δηλαδή και να αποχαυνώσουν τα υποψήφια θύματά τους.
Γιατί μόνο αν μεταβάλλουν με τον τρόπο αυτό τους ανθρώπους σε αγελαία, άβουλα και ετεροκίνητα όντα, θα μπορέσουν να επιτύχουν και τον υπέρτατο στόχο τους, την παγκόσμια δηλαδή κυριαρχία.
(Συνεχίζεται)
Το email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) του π. Ιωήλ είναι: p.ioil@freemail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)