11/8/10

Eνημέρωση για διορισμούς, συνταξιοδοτήσεις, αναπληρωτές, Διευθυντές Διευθύνσεων

Διορισμοί
Έληξε χθες (10/8/2010) η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μονίμου διορισμού για τους Θεολόγους και όλους τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ σήμερα (11/8/2010) εκπνέει και η προθεσμία αιτήσεων μονίμου διορισμού των εκπαιδευτικών ειδικών κατηγοριών. Η ανακοίνωση των διορισμών αναμένεται πιθανότατα εντός της εβδομάδος.
Συνταξιοδοτήσεις - Αναπληρωτές
Σύμφωνα με χθεσινή δήλωση της Υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου έληξε χθες (10/8/2010) και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για συνταξιοδότηση. Το Υπουργείο μελετά τα κενά που διαμορφώθηκαν μετά τις αιτήσεις συνταξιοδότησης προκειμένου να προχωρήσει στην πρόσληψη αναπληρωτών εντός του μηνός Αυγούστου.....Ακόμη δεν έχουν δοθεί συνολικοί αριθμοί των Θεολόγων και άλλων εκπαιδευτικών που θα συνταξιοδοτηθούν, ώστε να έχουμε μία εικόνα περίπου του αριθμού των αναπληρωτών που θα προσληφθούν.

Διευθυντές Διευθύνσεων
Χθες (10/8/2010) έληξε και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων τοποθέτησης σε Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των υποψήφιων Διευθυντών Διευθύνσεων μετά τη δημοσιοποίηση του συνόλου των μορίων τους (σταθερά και μόρια από συνέντευξη). Η ανακοίνωση των ονομάτων των νέων Διευθυντών Διευθύνσεων αναμένεται εντός της εβδομάδος, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ακόμη και σήμερα. Να σημειωθεί ότι βάσει των μορίων αναμένεται μεταξύ των Διευθυντών Διεύθυνσης να υπάρχουν και Θεολόγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)