27/11/10

Τώρα κατηγορούν τον επίσκοπο Αρτέμιο για απόπειρα δολοφονίας

Η επίσημη ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Ράσκας και Πριζρένης (http://www.eparhija-prizren.org/), υπό τον κανονικό επίσκοπο Αρτέμιο, με σημερινό της άρθρο μας ενημερώνει για την συκοφαντική κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας που προσάπτει στον επίσκοπο Αρτέμιο ο επίσκοπος Αθανάσιος Γιέφτιτς. Σε κείμενο του Αθανάσιου Γιέφτιτς που δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Σερβίας ο επίσκοπος Αρτέμιος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του ιερέα Срђана Станковића.
Η κατηγορία είναι όμως καθαρά συκοφαντική, όπως αποδεικνύει το κείμενο της Μητροπόλεως Ράσκας, και εντάσσεται στο γενικότερο λιντσάρισμα του επισκόπου Αρτεμίου που γίνεται τους τελευταίους μήνες από τους διώκτες του....
Η ανακοίνωση της Μητροπόλεως Ράσκας και Πριζρένης μας ενημερώνει ότι ο επίσκοπος αντιμετωπίζει υπομονετικά τις συκοφαντίες ακολουθώντας το λόγο του Κυρίου «μακάριοί ἐστε ὅταν ὀνειδίσωσιν ὑμᾶς καὶ διώξωσιν καὶ εἴπωσιν πᾶν πονηρὸν καθ' ὑμῶν ψευδόμενοι ἕνεκεν ἐμοῦ».
Είναι πάντως να θαυμάζει κανείς με το βάθος της σκληροκαρδίας των «πνευματικών αδελφών» του επισκόπου Αρτεμίου και τη μανία με την οποία τον διώκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)