27/11/10

To KKE καταγγέλλει για αντικομμουνιστική προπαγάνδα θεολόγο που παρουσίασε τη ζωή του Αγίου Λουκά Κριμαίας στους μαθητές!

Το παρακάτω δημοσίευμα του Ριζοσπάστη αποδεικνύει πόσο αμετανόητοι και προσκολλημένοι στον χριστιανομάχο και ανθρωποκτόνο ακραίο κομμουνισμό της ΕΣΣΔ είναι ακόμη και σήμερα κάποιοι κομμουνιστές της Ελλάδας.
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
Καταγγέλλουν την προβολή αντικομμουνιστικού βίντεο σε σχολείο
Την προσπάθεια καθηγήτριας στο Λύκειο του Αγίου Στεφάνου «να μπολιάσει στα μυαλά των μαθητών της Α' Λυκείου όλη την αντικομμουνιστική, αντισοσιαλιστική προπαγάνδα που παίζουν τα αστικά ΜΜΕ και οι εκφραστές τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.», καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Χωριών Βορειοανατολικής Αττικής του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Βορειοανατολικής Αττικής της ΚΝΕ.
Ειδικότερα όπως καταγγέλλουν: «Η συγκεκριμένη καθηγήτρια θεολογίας προέβαλε την ώρα του μαθήματος των θρησκευτικών βίντεο το οποίο αφορούσε τη ζωή ενός "αγίου Λουκά", ο οποίος έζησε την περίοδο της ΕΣΣΔ. Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο όμως ουσιαστικά παρουσιαζότανε η ΕΣΣΔ ως δικτατορικό καθεστώς, εξίσωνε το φασισμό με το σοσιαλισμό, επιστρατεύοντας τον πιο ωμό αντικομμουνισμό και αξιοποιώντας την πιο σκοτεινή προπαγάνδα της εκκλησίας, που ακόμη και ο ΛΑ.Ο.Σ. θα ζήλευε»....
Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τονίζουν: «Μας γεμίζουν ψέματα, αντιστρέφουν την πραγματικότητα, αποκρύπτουν την ιστορική αλήθεια για να κρύψουν τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα που η εργατική τάξη της ΕΣΣΔ είχε κατακτήσει, επιδιώκοντας να σπιλώσουν τη μόνη διέξοδο για την πραγματική απελευθέρωση του ανθρώπου, την προοπτική για λαϊκή εξουσία, λαϊκή οικονομία, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Φοβούνται ότι αργά ή γρήγορα ο λαός μας και η νεολαία θα σηκώσουν κεφάλι αμφισβητώντας την εξουσία τους».
«Σήμερα - συνεχίζουν - με την καπιταλιστική κρίση αποδεικνύεται σε όλο τον κόσμο η σαπίλα και η βαρβαρότητα του συστήματος, που εξοντώνει ανθρώπους, διαλύει δικαιώματα, για την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. Υπάρχει τεράστιος πλούτος και μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα εμείς και οι γονείς μας. Προϋπόθεση είναι οι εργαζόμενοι μαζί με τους μικρούς επαγγελματίες και αγρότες να πάρουν στα χέρια τους τον πλούτο που παράγουν. Τους φοβίζει ότι σε χιλιάδες συνειδήσεις αρχίζει να αμφισβητείται η Ευρωπαϊκή Ενωση και ο καπιταλιστικός τρόπος ανάπτυξης».
Καταλήγοντας, οι Οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ σημειώνουν: «Θέλουν να χτυπήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Ομως το δυνάμωμα της πάλης, το ρίζωμα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τις ανησυχίες και τα οράματα των νέων, τους δεσμούς μέσα από την 90χρονη πορεία του ΚΚΕ δεν μπορούν να τους αμαυρώσουν».

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπε κάποιος, πολύ σοφά:"ἑίναι δυνατόν να έχει κλήσει ένα εργοστάσιο και να συνεχίζει να λειτουργεί σε άλλη χώρα η αντιπροσωπεία του"; Καλά οι αδιόρθωτοι έλληνες κομουνιστές, με την χαρακτηριστική "ξύλινη" γλώσσα, δεν πήραν κανένα μάθημα από το Ρωσικό λαό που δοκίμασε στο πετσί του τι σημαίνει κομουνισμός και τελικά τον αποδοκίμασε;

Ανώνυμος είπε...

Ναι βέβαια! Ο Άγιος Λουκάς καπιταλιστής ήταν στην εξορία είχε τα εργοστάσια του τα οποία έσερνε από εξορία σε εξορία!
Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είναι αυτό που κάνει το ΚΚΕ φασισμός και προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του λόγου, τότε τί είναι;

Ευριπίδης

Ανώνυμος είπε...

Όταν το δάκτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ΚΝίτης κοίταγε το δάχτυλο.

Γι' αυτό έχουν μείνει 3 κι ο κούκος! Στρουθοκαμηλίζουν και κάνουν πως δεν βλέπουν τα εκκατομύρια μάρτυρες που δημιούργησε ο πνευματικός τους πατέρας ο Στάλιν!

Ανώνυμος είπε...

Οι αμετανόητοι Κομμουνιστές, πολεμούν τον Άγιο του Θεού, ακόμα και 50 χρόνια μετά την οσιακή κοίμησή του! Και κατηγορόυν άλλους ότι λένε ψέματα, όταν λένε κάτι που, αν και είναι ιστορική αλήθεια, δεν ταιριάζει με τα πιστεύω τους! Ο Θεός να τους λυπηθεί! Ὁυ γαρ οίδασι τι ποιούσι"
Όμως ο άμεσος τρόπος αντίδρασής τους πρέπει να γίνει παράδειγμα για μας τους Χριστιανούς που βλέπουμε τον πόλεμο κατά του Ευαγγελίου και στεκόμαστε πολλές φορές σιωπηλοί!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.....ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ .....Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ...ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ...ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Μία και μόνη παρατήρηση για ΟΛΟΥΣ
τους αμετανόητους"σοσιαλιστές":Αν
η ιδεολογία σας,που εφαρμόσθηκε ως
κρατική εξουσία ήταν καλή και φι-
λάνθρωπη τότε γιατί κατέρρευσε ως
χάρτινος πύργος;Γιατί μετά το 1990
εισέρρευσαν στην Ελλάδα και αλλαχού
εξαθλιωμένοι και εξουθενωμένοι άν-
θρωποι,που συνήλθαν και "λίγδωσε"το
άντερό τους;!Γιατί όσο επικρατούσα
τε είχατε συρματοπλεγμένα και ηλε-
κτροφόρα σύνορα και φυλάγατε τους αγρότες,που θέριζαν ολόγυρα με πά
νοπλους στρατιώτες,για να μη φύ-
γουν από τον παράδεισό σας;Τα ίδια μου τα μάτια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα δι
αψεύσετε!!Σύνορα Αλβανίας!!
Έρετε λωβητήρες,προδότες και ξεθε-
μελιωτές των πάντων!ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ από το 1918
έως σήμερα!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να φανεί η ανοησία τους με αφορμή τον εξαιρετικό αυτόν Άγιο ανθρωπο. Το κλείσιμο των λιμανιών, η δυσφήμηση του ελληνικου τουριστικού προϊόντος, η καταδίκη των αγροτών σε αφανισμό, εφόσον δεν μπορούν να διακινήσουν τα προϊόντα τους, το ανόητο κλείσιμο των σχολείων, μαρτυρούν σαφώς για τις επιδιώξεις και τις προθέσεις τους. Απ' την άλλη δε συζητούν με κανέναν, βλέπεις τα αστικά κομματα δεν ταιριάζουν στο επαναστατικό τους οίστρο...
Καλό καναπέ παιδιά!
Αυτός ο άνθρωπος όμως μάτωσε μαζί με το Χριστό και για το Χριστό και πήγε την ιατρική επιστήμη πολλά βήματα μπροστά, όσο κι αν δε σας αρέσει. Είθε η απέραντη αγάπη του Αγίου αυτού και βασανισμένου ανθρώπου να σας σκεπάζει, και σας και όλους μας!

Γιώργος Βλάχος είπε...

"Γι' αυτό έχουν μείνει 3 κι ο κούκος!"

Δυστυχώς δεν είναι έτσι! Το τρίτο κόμμα σε αριθμό ψήφων είναι!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Γιώργο!
Το ΚΚΕ είναι τρίτο κόμμα όχι επειδή οι ψηφοφόροι του είναι ιδεολόγοι κομμουνιστές αλλά λόγω έλλειψης εναντίων φωνών στο ΔΝΤ. Ας μη γελιόμαστε αδελφοί, αντίδραση στο ΔΝΤ και στην ετοιμαζόμενη παγκόσμια κυριαρχία της Νέας Τάξης –σε πολιτικό επίπεδο- κάνει μόνο το ΚΚΕ και γι’αυτό ψηφίστηκε και από αντικομμουνιστές. Αν μπορείς να θεωρήσεις εκλογές το μόρφωμα με την τεράστια αποχή… Το ΚΚΕ αν μπορέσει ποτέ να μετρήσει τους ‘καθαρούς’ ψήφους του δεν θα ξεπερνούσε το 5-6 % του εκλογικού σώματος.

Γιώργος Βλάχος είπε...

Φίλε Κώστα η αποχή ΔΕΝ μετράει!
Αν είναι να κάνει μόνο το ΚΚΕ αντίσταση στην Νέα Τάξη, τότε μάλλον υπέρ της Νέας Τάξης συνεργεί! Πρόκειται για αντίπαλο προβέψιμο και κυρίως ΚΑΜΜΕΝΟ προ πολλού.
Και δεν νομίζω ότι με το να κάνεις την ζωή των συμπολιτών σου από δύσκολη έως αβίωτη, χτυπάς την Νέα Τάξη. Το αντίθετο μάλλον!

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

συγχαρητήρια στη θεολόγο που έδειξε την ταινία, και έμαθαν επί τέλους οι μαθητές πόσο "ρομαντικά όμορφα" ήταν πλασμένος ο κόσμος στην ΕΣΣΔ, στα στρατόπεδα εργασίας και στα γκουλάγκ.

Οι σημερινοί μαθητές δεν διδάσκονται τίποτε.
Μόνο για τον "ρατσισμό" και τον "φασισμό".
Αυτή είναι η σημερινή ιδεολογία που περνάει από τα βιβλία και τους φιλολόγους.

άχνα δεν βγάζουν για τα εγκλήματα του κομμουνισμού.

Ε λοιπόν 1000 μπράβο στην καθηγήτρια.
Παρακαλώ κρατήστε μας ενήμερους για πιθανές αντιδράσεις που ίσως χρειαστούν εκ μέρους μας αν η "δημοκρατία" και ο "πλουραλισμός" των εγχώριων σταλινικών συνεχίσει την πίεση.

Ανώνυμος είπε...

αν μας πιάνει το κκε στο στομα του και όντως εχουμε ξεφύγει πα να πει μας παιδευει ο διαβολος

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)