24/11/10

O Πρέσβης της Ρωσίας «απολογείται» στον Πατριάρχη Ειρηναίο για τη συνάντησή του με τον επίσκοπο Αρτέμιο

Μόλις πριν από δύο ημέρες ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Σερβία Alexander Vasilyevich Konuzin συναντήθηκε με τον διωκόμενο επίσκοπο Αρτέμιο στην Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Βελιγράδι. Χθες όμως ακολούθησε συνάντηση του Ρώσου Πρέσβη με τον Πατριάρχη της Σερβίας Ειρηναίο.
Στη συνάντηση αυτή ο Πρέσβης «απολογούμενος» για την συνάντηση του με τον επίσκοπο Αρτέμιο εξέφρασε τη λύπη του για την εσφαλμένη ερμηνεία της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αρτεμίου,όπως δήλωσε, και όχι μετά από δικό του αίτημα. Είπε μάλιστα ότι δέχτηκε τους απρόσκλητους επισκέπτες στους οποίους τόνισε ότι τα προβλήματα της Εκκλησίας έπρεπε να λυθούν εντός της Εκκλησίας....
Είναι όντως παράδοξο ότι ακόμη και οι πολιτικοί ηγέτες παίρνουν αποστάσεις από τον αγωνιστή επίσκοπο Αρτέμιο, υποκλινόμενοι στην σκληρή συμφωνία των οικουμενιστών της Σερβίας, των Αμερικάνων και των Αλβανών του Κοσσόβου που έχουν κοινό στόχο την πλήρη εξόντωση του επισκόπου Αρτεμίου ώστε ανενόχλητοι να προωθήσουν τα σχέδιά τους.
Με πληροφορίες από http://www.spc.rs/eng/communique_november_23_2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)