12/9/11

Ιωάννης Μαρκάς, Το Υπουργείο Εργασίας και η ΜΚΟ «Ακαδημία Δημητριάδος»

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΚΟ «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ»
Γράφει ο Ιωάννης Ν. Μαρκάς
Πρίν από λίγες ημέρες, το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», που αιτούνται να ενταχθούν στο πρόγραμμα «κοινωνικής εργασίας». Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, πως όσες ΜΚΟ επιλεγούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα μοιραστούν το –διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό των 280 εκατ. ευρώ!! Προφανώς όταν ο πρωθυπουργός της χώρας διεκήρυττε προεκλογικά πως «λεφτά υπάρχουν», εννοούσε πως υπάρχουν για τις διάφορες ποικιλώνυμες ΜΚΟ, αλλά όχι για τους μισθούς και τις συντάξεις των απλών πολιτών. Ανάμεσα σ’ αυτές τις «οργανώσεις» βρίσκεται και η ΜΚΟ «Ακαδημία Δημητριάδος», η γνωστή σε όλους «Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, η οποία στήνεται «στην ουρά» μαζί με άλλες 173 ΜΚΟ, για τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πατώντας το Διαβάστε περισσότερα Πατήστε το Fullscreen για να διαβάσετε καλύτερα το ScribdΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΚΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οτιδήποτε εξυπηρετεί τα νεοταξικά σχέδια είναι ευπρόσδεκτο για την κυβέρνηση.Όπως εν προκειμένω η εν λόγω ακαδημία που πρωτοστατεί στη διαστροφή της γνήσιας θεολογίας.
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Γιαννάκο... Αυτός είναι ο Ιγνάτιος και όλα αυτά τα καλύπτει με βιτρίνα τα συσσίτια "Δος Ημίν" στους φτωχούς του Βόλου...!

Καλά και τα συσσίτια αλλά είναι ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΟ να βρίσκεται κόσμος στον δρόμο και να ζητιανεύει και να πεθαίνουν απο την πείνα και κάποιοι "εις τύπο Χριστού" να παίρνουν εκατομύρια ευρώ για τις ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ...

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ...

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)