10/11/11

Μέλος της «Τrilatelar commission» ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος

Ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είναι μέλος της Τrilatelar commission (Τριμερής Επιτροπή), που είναι ένας μη κυβερνητικός, μη-κομματικός οργανισμός που ιδρύθηκε από τον David Rockefeller τον Ιούλιο του 1973 για την "προώθηση της στενότερης συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης και Ιαπωνίας", μάλλον δε για τον έλεγχο όλων των οικονομιών και την επιβολή μιας παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης. Η εικόνα που δημοσιεύουμε παραπάνω είναι μέρος της λίστας των μελών της οργάνωσης αυτής. (Δείτε ολόκληρη τη λίστα στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης ΕΔΩ). Κάτω από το όνομα του Λουκά Παπαδήμου... 

και αυτό του γνωστού για τα φρονήματά και τις διασυνδέσεις του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά. Στην εικόνα παρακάτω βλέπετε την πρώτη σελίδα της λίστας στην οποία υπάρχει το όνομα του David Rockefeller. Κατά τα λοιπά αύριο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα ορκιστεί ενώπιον του Αρχιεπισκόπου στο όνομα της Αγίας Τριάδος…Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας.

Και μια σημαντική ...λεπτομέρεια. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης (http://www.trilateral.org ) μπροστά - μπροστά φιγουράρει ο Μάριο Μόντι (Mario Monti), οικονομολόγος, πρώην κοινοτικός επίτροπος για τον οποίο πλήθος δημοσιευμάτων σήμερα (δείτε π.χ. άρθρο των Νέων) αναφέρουν ότι πιθανότατα θα αναλάβει τη Δευτέρα την πρωθυπουργία της Ιταλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)