27/11/12

Πραγματοποίηση Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Θεολόγων στα Ιωάννινα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της πρότασης που σας είχα κάνει κατά τις συναντήσεις μας, σχετικά με την πραγματοποίηση Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στα Ιωάννινα και τα οποία θα αφορούν σε σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημά μας (π.χ. ομαδοσυνεργατική διδασκαλία, βιωματικές δραστηριότητες κ.λ.π.), θα σας παρακαλούσα να με ειδοποιήσετε εάν επιθυμείτε να τα παρακολουθήσετε.

Σας ενημερώνω πως τα Σεμινάρια θα είναι διάρκειας 10 ωρών (δύο 5άωρα σε 1 εβδομάδα) και απογευματινές ώρες 4:00 μ.μ. - 8:30 μ.μ. σε Σχολείο των Ιωαννίνων. Ανάλογα με τις αιτήσεις συμμετοχής οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου σε ομάδες των 16-20 επιμορφουμένων ενώ αν χρειαστεί, θα δοθεί και παράταση.
Σας επισυνάπτω αίτηση συμμετοχής την οποία παρακαλείσθε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: tsioulis@sch.gr  μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012.
Μετά την υποβολή των αιτήσεων θα ενημερωθείτε εγκαίρως και αναλυτικά για τις ακριβείς ημερομηνίες πραγματοποίησης των Σεμιναρίων που θα παρακολουθήσετε.
Για το έντυπο της αίτησης πατήστε εδώ

Με Τιμή
Ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01
Τριαντάφυλλος Απ. Σιούλης, Δρ. Φ.
Πατερικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)