8/12/12

Επτά (7) νέες παραιτήσεις - συνταξιοδοτήσεις Θεολόγων


Δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ (τευχ. Γ΄, αριθμ. 1292) στις 5 Δεκεμβρίου 2012, 75 παραιτήσεις – συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ή λόγους υγείας μεταξύ των οποίων και οι παρακάτω παραιτήσεις 7 Θεολόγων:


ΓΙΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, κλάδου ΠΕ01 (Θεολόγων), με Α.Μ.188999, βαθμού Δ΄, του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής, της Δ/νσης Δ.Ε. Ροδόπης, για σοβαρούς λόγους υγείας.

ΚΑΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ, κλάδου ΠΕ01 (Θεολόγων), με Α.Μ.158874, βαθμού Β΄, του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου Αιτωλοακαρνανίας, της Δ/νσης Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, για σοβαρούς λόγους υγείας.

ΚΡΑΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ, κλάδου ΠΕ01 (Θεολόγων), με Α.Μ.139384, βαθμού Β΄, του 3ου ΓΕΛ Αιγάλεω, της Δ/νσης Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας, για σοβαρούς λόγους υγείας.

ΠΑΠΑΔΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ−ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, κλάδου ΠΕ01 (Θεολόγων), με Α.Μ.201144, βαθμού Ε΄, του Γυμνασίου Βαθύλακου, της Δ/νσης Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΝΕΣΤΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ, κλάδου ΠΕ01 (Θεολόγων), με Α.Μ.144814, βαθμού Β΄, του 6ου Γυμνασίου Σερρών, της Δ/νσης Δ.Ε. Σερρών, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

ΤΑΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, κλάδου ΠΕ01 (Θεολόγων), με Α.Μ.139413, βαθμού Β΄, του Γυμνασίου Κουτσελιού Ιωαννίνων, της Δ/νσης Δ.Ε. Ιωαννίνων, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ, κλάδου ΠΕ01 (Θεολόγων), με Α.Μ.175198, βαθμού Β΄, του Γυμνασίου Επανομής Θεσσαλονίκης, της Δ/νσης Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μονο καλο απο αυτες τις παραιτησεις ειναι οτι θα δημιουργηθουν κενες θεσεις για τους θεολογους.

Ανώνυμος είπε...

..οι οποίες όμως δεν καλύπτονται κι ετσι το μάθημα παραμένει αδίδακτο!

Ανώνυμος είπε...

θα καλυφτουν με την αυξηση του ωραριου του χρονου και τις υποχρεωτικες μετακινησεις των περισσευουμενων συναδελφων που ειναι πολλοι

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)