19/1/14

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν "θρησκευτικό πόλεμο" για το αν ο Τσίπρας είναι άθεος

Μια αποστροφή του υπεύθυνου θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Αμανατίδη, στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας κυριακάτικος πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Τα δύο κόμματα αυτή τη φορά «σφάζονται» για τα θρησκευτικά πιστεύω του Αλέξη Τσίπρα με τη Συγγρού να τονίζει ότι είναι δικαίωμα του Τσίπρα να πιστεύει όπου θέλει, αλλά ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει και την Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για «κατήφορο» Σαμαρά.

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής όταν ο κ. Αμανατίδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος.
Η ΝΔ σχολίασε την υπόθεση με μια ανακοίνωση που ανέφερε
«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος.
Δικαίωμα του.
Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.
Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης.
Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».
Η απάντηση της Κουμουνδούρου ήταν άμεση και έκανε λόγο για κατήφορο του Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά:
«Απειλούν με "χειροβομβίδες", εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία.
Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ.Σαμαρά».
iefimerida.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεστή η ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Μπράβο στην Ν.Δ. εδώ.

π. Geras Imos είπε...

Υποκριτής και κόλακας ή άθεος; Κωμικό να βλέπεις τους κόλακες της Εκκλησίας και τους άθεους να τσακώνονται... Είναι τραγικό όμως που υπάρχουν χριστιανοί που τους πιστεύουν και τους θεωρούν λιγότερα κακά κτλ...

Ανώνυμος είπε...

Μα ο άνθρωπος ο Τσίπρας αυτά τα έχει δηλώσει μόνος του εδώ και χρόνια. Το 2008 στην εκπομπή του Κοττάκη είχε ξεκάθαρα δηλώσει: "Δεν πιστεύω. Δεν είμαι θρησκευόμενος".

Δείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=_t-nQattIwk

Ι.

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου δε με ενδιαφέρει ο Τσίπρας και το κόμμα του.
Οι χριστιανοί της δεξιάς όμως μας άνοιξαν εχθές τα μαγαζιά καταργώντας την αργία της Κυριακής και μας έδειξαν από τα τα κανάλια τους, πως ο κόσμος έμεινε κατενθουσιασμένος με το με την απόφασή τους χωρίς να βρεθεί ούτε ένας από τους τυχαίους που ρώτησαν να διαφωνεί.
Με τέτοια προπαγάνδα από τη μια και τέτοιο αισχρό χριστεμπόριο από τη Νέα Δημοκρατία θα εξετάσω την πιθανότητα να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στον άθεο και τον χριστέμπορα υποκριτή προτιμώ τον άθεο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε τελευταίε με την Νέα Δημοκρατία θα έχουν οι μαθητές στα σχολεία μάθημα Θρησκευτικών το ίδιο που κάνουν σήμερα κάπως ορθόδοξο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχεις Θρησκειολογία βρωμερή και δεν θα υπάρχει ούτε σπιθαμή από το ορθόδοξο μάθημα που βοηθούσε τις παιδικές και εφηβικές ψυχές.

Ευριπίδης

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΑΚΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΞΗΣ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΑΚΤΑΛΕΙΨΟΥΝ=ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Συρυζαίος είσαι ανώνυμε 1:11πμ και τα βγάζεις από το μυαλό σου όλα αυτά περι σχεδίου;

Δεν θέλεις να δεις την αλήθεια που λέει ο Ευρυπίδης;

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς βλέπεις εσύ την αλήθεια που λέει ο σαμαράς και είσαι ευτυχης

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)