27/5/16

Νεολαία ΑΝΕΛ για Θρησκευτικά: Κύριε Φίλη, μη μας προκαλείτε άλλο

Η ανακοίνωση της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ
Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ο Υπουργός Παιδείας, μας αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τις εμμονές του και τις ιδεοληψίες του.

Η επιμονή του στην μετατροπή του μαθήματος των Θρησκευτικών σε Θρησκειολογία, μας δίνει την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνει ούτε τις έννοιες των λέξεων.
Του θυμίζουμε το γεγονός, ότι, καταρχάς, ο ρόλος του είναι να υπηρετεί τους Έλληνες πολίτες και να σέβεται τη βούληση αυτών, κάτι που φαίνεται να ξεχνάει. Του θυμίζουμε, επίσης, ότι η Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση χαρακτηρίζει τους Έλληνες και τους οδηγεί μέσα στο χρόνο.
Παράλληλα, ενημερώνουμε τον Υπουργό, ότι ο τρόπος διδασκαλίας που επιθυμεί για τα Θρησκευτικά, είναι εκτός των άλλων, πλήρως αντιπαιδαγωγικός. Αναρωτιόμαστε, πως θα μάθουν τα παιδιά, χωρίς να μπερδευτούν, την κοσμοαντίληψη της κάθε Θρησκείας μέσα σε λίγες ώρες. Μία τέτοια διαδικασία το μόνο που θα καταφέρει, είναι να προκαλέσει περισσότερη σύγχυση στα παιδιά.
Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων καλεί τον Υπουργό Παιδείας να σταματήσει να προκαλεί με την ανεπάρκειά του.
Υ.Γ. Όσον αφορά προτάσεις, περί παρελάσεων και προσευχής στα σχολεία, που εκφράστηκαν από την επιτροπή του μηδενιστή κυρίου Λιάκου, τις θεωρούμε, τουλάχιστον προσβλητικές. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την Παιδεία.
Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΕΛ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ 94% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΓΗ ΤΟΥΣ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ.ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)